Merken

Siemens Inbouw ovens

Is het tijd voor een nieuwe oven? Met een geïntegreerde inbouw oven geef je jouw keuken een exclusieve, luxe uitstraling. Bij ons op de website vind je een breed assortiment aan inbouw ovens. Welke past het beste bij jouw wensen en jouw keuken?

Siemens Inbouw ovens

Die oude, losstaande oven in je keuken is een doorn in het oog. Het design is verouderd en hij neemt onnodig veel ruimte in beslag. Is het hoog tijd voor een nieuw exemplaar? Neem dan een kijkje bij Siemens inbouwovens. Siemens staat niet alleen bekend om haar gebruik van innovatieve technologie, maar ook om haar vernieuwende designs. Met de Siemens inbouwovens geef je je keuken dus een flinke upgrade. Zou je ook graag je koelkast willen integreren in het design van je keuken? Neem dan een kijkje bij Siemens inbouw koelkasten.

Welke Siemens past bij jou?

In het assortiment van Siemens vind je inbouw ovens van verschillende afmetingen en met uiteenlopende functies. De nishoogte van de ovens varieert van 45 cm tot 60 cm. Bekijk dus eerst welke afmeting je nodig hebt! In het assortiment vind je bakovens, variospeed ovens en combi-stoomovens. Sommige ovens zijn tevens uitgerust met een magnetron functie. Laat het bakken en koken maar beginnen!

Geef je keuken een upgrade met Siemens inbouwovens

Is jouw oven inmiddels aan vervanging toe en heb je wel interesse in een inbouw oven van Siemens? Bestel de inbouw oven van jouw keuze snel en eenvoudig bij ons op de website. Wanneer je voor 23:59 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag in huis. We pakken de oven voor je uit en zetten hem op zijn plek. Ook nemen we je oude oven, indien je dat wenst, weer mee.