Merken

Shoesme

Met de mooie baby- en kinderschoenen van Shoesme is jouw kleine klaar voor de eerste stapjes. Het Nederlandse schoenenmerk Shoesme is een ware pionier op het gebied van schoenen voor baby's en kid ...

169 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Shoesme meisjesschoenen

Je kleine meid is stiekem hard onderweg om haar eerste stapjes los te gaan zetten. Help! Je hebt nog geen schoenen en je hebt geen idee waar je moet beginnen. Een leren schoen, een flexibele schoen van textiel? Als je de juiste maat weet van de voeten van je meisje, kies je een paar Shoesme meisjesschoenen uit onze collectie. Hiermee ondersteun je je dochter in haar ontwikkeling.

Flexibel en leer

Alle Shoesme meisjesschoenen zijn gemaakt van leer. De zool van de schoentjes is erg flexibel en is gemaakt van laagjes rubber. Zo krijgen het voetje en de enkel stevigheid van het leer, maar kan de voet dankzij de flexibele zool goed afgewikkeld worden. De schoentjes zijn voorzien van sterren, metallic kleuren, palletjes en andere leuke details.

Verschillende maten

Deze collectie van Shoesme is speciaal bedoeld voor meiden die net zijn gaan lopen. Daarom zijn de Shoesme meisjesschoenen verkrijgbaar in de maten 19 tot en met 22. Loopt je kindje al langer en heeft ze een grotere voet, zoek dan bijvoorbeeld eens in de collectie van Orange Babies. Zij hebben schoentjes voor oudere kinderen.

Shoesme meisjesschoenen bestellen bij wehkamp

Koop de nieuwe schoenen voor je kind bij wehkamp. We verzenden de nieuwe Shoesme meisjesschoenen vanaf 20.- gratis. Ben je op zoek naar een bijpassende, stoere rugzak? Bekijk dan de collectie Shoesme streetwear.