Merken

Shock Absorber

Shock Absorber produceert hoofdzakelijk stevige sport-bh's. Welke sport je ook beoefent, met de sport-bh's verzeker je jezelf van de beste ondersteuning. Optimale sportprestaties lever je name ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Shock Absorber sportkleding

Of je nu voetbalt, hockeyt of hardloopt: tijdens het sporten ben je volop in beweging. Een goede sportbeha die je alle gewenste ondersteuning biedt, is dan een absolute must. Shock Absorber sportkleding is hier speciaal voor ontwikkeld. De vormgeving van deze sportbeha's is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar borstbewegingen tijdens het sporten. Aan de hand hiervan ontwikkelt Shock Absorber voor elke cupmaat een comfortabele beha. Hiermee kan je niet alleen probleemloos rennen, maar ook vrijuit slaan bij het hockeyen of serveren bij het tennissen.

Volop ondersteuning en comfort

Shock Absorber sportkleding reguleert je vochtafvoer en droogt snel. Bovendien zijn de sportbeha's gemaakt van ademende stoffen zoals mesh. In deze beha's kan je probleemloos bewegen en zweten. De sportbeha's zijn er niet alleen in verschillende maten, maar ook in tal van uitvoeringen. De meest geavanceerde beha's zijn vederlicht en hebben verschillende banden die samen optimale ondersteuning bieden. Daarnaast is er ook naadloze Shock Absorber sportkleding. Deze sportbeha's voorkomen huidirritatie.

Sportbeha's in vele maten en kleuren

Shock Absorber sportkleding is er in de cupmaten A tot en met H. De beschikbare omvangsmaten variëren per cupmaat van 70 tot en met 90. Klik in onze maatfilter op jouw behamaat en je weet direct welke Shock Absorber sportkleding in jouw maat verkrijgbaar is. Zit jouw droombeha ertussen? Kijk dan nog even of de beha verkrijgbaar is in verschillende kleuren of designs. Spreekt de stijl van Shock Absorber je? Kijk dan ook eens naar de Shock Absorber dameslingerie.