Merken

Shimmer and Shine

Twee kleine geesten in training die samen met hun vriendin Leah een hoop chaos veroorzaken: het gebeurt allemaal in de populaire kinderserie Shimmer and Shine. Bij ons op de website vind je het leukst ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Shimmer and Shine

Kinderen zijn tegenwoordig gewend om veel op een beeldscherm te kijken. Denk maar aan de televisie, de computer en de tablet. En dat terwijl het zo leuk is om te spelen! Heb jij soms ook moeite om je kleintje bij de televisie weg te sleuren? Speelgoed geïnspireerd op de favoriete televisieserie van je kind kan de oplossing zijn. Voor fans van Shimmer and Shine, een bekende Nickelodeon-serie, is er nu ook Shimmer and Shine speelgoed. Shimmer and Shine zijn twee kleine geesten met magische krachten. Iedere dag geven ze hun beste vriendin Leah 3 wensen. En dat gaat nog weleens mis! Met het speelgoed van Shimmer and Shine beleeft je kindje de indrukwekkendste magische avonturen.

Laat je wensen in vervulling gaan met Shimmer and Shine

Het assortiment van Shimmer and Shine is de droom van elke peuter. In de collectie vind je poppen, knuffels, speelsets en nog veel meer leuks. Perfect voor kleine tovenaartjes! Met het Shimmer and Shine peuterspeelgoed kan je de televisieserie eindeloos naspelen. Of nieuwe scenario's bedenken natuurlijk! Het speelgoed van Shimmer and Shine is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Doe je kleine Shimmer and Shine-fan speelgoed cadeau

Het speelgoed van Shimmer and Shine kan je eenvoudig bij ons op de website bestellen. Bij bestellingen boven de 20.- is de verzending geheel gratis. Wanneer je het speelgoed voor 23:59 uur bestelt, kan je kindje de volgende werkdag al met het Shimmer and Shine speelgoed spelen.