Merken

Sharp curved TV's

Sharp is een al meer dan honderd jaar oude Japanse fabrikant van elektronica. Vanaf 1912 heeft dit bedrijf vrijwel elk soort elektrisch apparaat gemaakt. Tegenwoordig richt het innovatieve merk zich v ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Sharp

Op sommige drukke dagen kan je een extra uurtje goed gebruiken. Racend van de ene naar de andere afspraak doe je alles om wat tijd uit te sparen. De elektronica van Sharp helpt je hierbij. Zo zijn de magnetrons ideaal om even snel een kant-en-klaarmaaltijd op te warmen. Met de eenvoudige bediening stel je het apparaat precies in zoals jij het wil. Je middag- of avondmaaltijd is dan in recordtempo klaar, zodat je meteen aan tafel kan.

Van kleine magnetron tot ruime combimagnetron

Heb je afwisselend drukke dagen en dagen waarop je meer dan genoeg tijd hebt om uitgebreid te koken? Kijk dan eens in onze collectie Sharp combimagnetrons. Deze apparaten zijn een combinatie van magnetrons en ultramoderne ovens. De ovens beschikken over verschillende vermogensstanden waarmee je eenvoudig feestmaaltijden grilt, bakt of kookt. Kies voor een van de ruime apparaten met een omvangrijke inhoud om ook de grootste gerechten klaar te kunnen maken.

Luchtreinigers of airco's voor een frisse lucht

Op warme zomerdagen kan het binnenshuis weleens benauwd worden. Speciaal voor deze dagen zijn er airco's van Sharp. Deze moderne apparaten bieden niet alleen verkoeling, maar reinigen de lucht ook. Een voordeligere optie voor een schone lucht zijn de luchtreinigers van dit Japanse merk. Op deze apparaten zit veelal een fabrieksgarantie van twee jaar. Bestel de magnetron, luchtreiniger of airco vandaag nog en je hebt het apparaat van Sharp morgen al in huis.