Merken

Shabbies Amsterdam

Ontdek de schoonheid van echt leer met de Shabbies Amsterdam damesschoenen en tassen. Dit vlotte Amsterdamse merk van Fred de la Bretonière blinkt uit in creativiteit en vakmanschap. Het maakt gebruik ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Shabbies Amsterdam

Jij bent altijd op zoek naar accessoires die perfect bij je passen. In plaats van steeds weer iets nieuws te willen, ga jij liever voor schoenen en tassen waar je jaren mee vooruit kan. Daarom kies je steevast voor ambachtelijke kwaliteit en een tijdloze stijl. De prachtige leren laarzen en tassen van Shabbies Amsterdam zijn jou op het lijf geschreven. Ze zijn met liefde gemaakt van de mooiste materialen. De tassen en schoenen ogen prachtig en voelen fantastisch aan, jaar in, jaar uit.

Laarzen en tassen in veel kleuren en modellen

Als je eenmaal de kwaliteit van Shabbies Amsterdam hebt ontdekt, is de kans groot dat je niks anders meer wil. Gelukkig vind je in het assortiment mooie schoenen en laarzen voor iedere outfit. Ga voor stevige laarzen met een platte zool of juist voor sierlijke exemplaren met een flinke hak. Deze zijn mooi te combineren met de zachte leren Shabbies Amsterdam damestassen.

Stijl en kwaliteit van Fred de la Bretonière

De Nederlandse modeontwerper Fred de la Bretonière staat voor bijna 50 jaar vakmanschap. Zijn unieke schoenen en tassen belandden al eens in het museum en zijn tot ver buiten Nederland beroemd. Met zijn casual Shabbies lijn biedt hij mode die geschikt is voor het dagelijks leven. Deze heeft dezelfde stijl en kwaliteit, maar is tegelijkertijd heel prettig om te dragen.

Geen tijd voor de drukke schoenenwinkel? Voor 23:59 uur Shabbies Amsterdam bestellen is passen wanneer het jou uitkomt.