Merken

Sew Cool

Sew Cool maakt naaien met een naaimachine helemaal geweldig voor jonge kinderen. De vrolijke turquoise met roze naaimachientjes helpen je kind om zelfstandig de mooiste creaties te maken en in elkaar ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Sew Cool

Vind je dochter (of je zoon) handwerken ook zo leuk? Is je kind al in de weer met breinaalden, of maakt het zelf knuffels met een haaknaald en wol? Dan past de Sew Cool naaimachine ook zeer zeker in de hobbyhoek van je kind. Deze naaimachine helpt je dochter of zoon met het maken van knuffels en andere eigen creaties. Er zullen heel wat mooie cadeautjes van deze naaimachine rollen.

Makkelijk in gebruik

Naaien was nog nooit zo leuk, veilig en gemakkelijk. Met Sew Cool kunnen kinderen vanaf zes jaar helemaal zelf aan de slag met het maken van leuke creaties. Dankzij een vernuftig systeem hoeven ze de draad niet eerst in te rijgen. De naalden zijn afgeschermd, zodat er geen ongelukjes kunnen gebeuren. En de Sew Cool naaimachine bevat een handig opbergvak voor wol en lint. De Sew Cool werkt op vier AA-batterijen.

Creatief met de naaimachine

De Sew Cool naaimachine voor kinderen maakt het extra gemakkelijk om te leren hoe je kind zijn of haar creativiteit het beste kan uiten. Het is een perfecte aanvulling op bijvoorbeeld setjes voor sieraden & accessoires maken of zelfs punniken. Voor je het weet ontwerpt je kind dankzij de Sew Cool naaimachine hele modecollecties voor de poppenverzameling.

Gratis thuisbezorgd

Geef je kind een mooi cadeau om de creativiteit nog meer tot uiting te laten komen. Bestel vandaag nog de Sew Cool naaimachine, en je kind kan morgen al beginnen met naaien. De bezorging is gratis vanaf 20.-. Ook retourneren (mocht dit nodig zijn) is geheel kosteloos.