Merken

Sevylor

Al sinds 1948 werkt Sevylor aan haar missie: te zorgen dat jij naar buiten gaat op avontuur en plezier beleefd. Dat doen ze door opblaasbare kajaks en boten te fabriceren. In onze collectie Sevylor bu ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sevylor

Er is niets zo fijn als bootje varen. Lekker het meer op met de kinderen, vrienden of je partner. Geniet van het stille water of ga een wilde rivier op voor meer avontuur. Maar een grote boot is onbetaalbaar en kleine bootjes zijn ook niet altijd wat je zoekt. Tenminste, als je Sevylor nog niet hebt ontdekt. Wat Sevylor is betaalbaar, van goede kwaliteit én handig in gebruik.

Groots op water

De boten van Sevylor presteren goed op het water. Door de vormgeving en de bijgeleverde accessoires, zoals een manometer en SKEG, heb je een boot te pakken die niet onder doet voor een echte kano of kajak van hard materiaal. De kano's hebben stoeltjes met een stevige rugleuning voor de nodige ondersteuning. Extra hoge zijkanten beschermen tegen op spattend water. De buitenzijdes van de boten zijn gemaakt van PVC, waardoor de boot beschermd blijft tegen scherpe voorwerpen.

Met de kinderen op pad

Met de opblaasbare boten van Sevylor neem je de kinderen mee op open water. De kits zijn steeds verschillend samengesteld, dus kijk goed bij de specificaties wat er precies wordt bijgeleverd. Denk aan de veiligheid van kleine kinderen als je met ze gaat varen. In onze collectie Sevylor zonvakantie vind je zwembandjes die naast de armpjes ook de borst ondersteunen.

Sevylor bestellen bij wehkamp

Vanaf een bestelwaarde van 20.- profiteer je bij wehkamp van een gratis verzending. Niet het goede besteld? Terugsturen kan gratis en zonder gedoe.