Merken

Severin funcooking

Severin is een Duitse fabrikant van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf begon ooit in 1892 als een kleine smidse, maar is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk voor onder meer keukena ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Severin

Zelfs met twee geoefende kokshanden is wat elektrische hulp in de keuken nooit weg. Dankzij de modernste keukenapparatuur maakt tegenwoordig bovendien ook de beginnende kok eenvoudig een heerlijke maaltijd gereed. Bij Severin vind je alle denkbare keukenmachines van een uitstekend kwaliteit. Het bedrijf bestaat al meer dan honderd jaar en gebruikt deze ervaring om producten te fabriceren die altijd voldoen aan de strengste Duitse kwaliteitsnormen. Daarnaast kent de huishoudapparatuur standaard een modern design en een eenvoudige bediening.

Van koelkast tot robotstofzuiger

Een blender, sapcentrifuge of koffiezetapparaat: met de apparaten van Severin maak je moeiteloos de heerlijkste drankjes klaar. Kookliefhebbers vinden in het assortiment ook onder meer bakovens, barbecues en pannen. Maak je keukeninrichting compleet met een magnetron, waterkoker of broodrooster. Je houdt al het eten vers in de koel- of vrieskasten van dit Duitse merk. De Severin robotstofzuigers komen ook buiten de keuken bijzonder goed van pas. Daarnaast zijn er in het ruime keuzeaanbod verschillende steelstofzuigers met of zonder zak.

Stijlvol ogende huishoudapparaten

Huishoudelijke apparatuur is in de eerste plaats functioneel, maar het oog wil ook wat. Daarom kies je bij Severin uit apparaten in verschillende designs en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een strijkijzer in een roze of blauwe kleur of kies een magnetron met een flitsend ontwerp. Heb je jouw nieuwe keukenhulp al gevonden? Bestel de elektronische helpende hand dan vandaag nog voor 23:59 uur en je kan er morgen al mee aan de slag. Bestel je een koelkast of oven? Dan plaatsen onze behulpzame bezorgers het zware apparaat alvast in je keuken.