Jurken & rokken

Met SES knutselen leert je kind creatief bezig te zijn. Dit is goed voor zowel de handigheid als de verbeeldingskracht en nog leuk ook. In het SES knutselen assortiment vind je leuke sets voor bijvoorbeeld kleien, kralen strijken, sieraden maken en figuren gieten. Bekijk het hele assortiment knutselen bij wehkamp.

SES knutselen

Je geniet enorm van het speelplezier van je kinderen. Zeker als ze even voor zichzelf bezig zijn. Ze ontwikkelen dan spelenderwijs hun vaardigheden, zoals hun creativiteit en handvaardigheid. En wat zijn ze trots op hun zelfgemaakte creaties. Ze gaan er helemaal in op. Ondertussen heb jij even een momentje voor jezelf. Met de leuke sets uit het SES knutselen assortiment zijn je kinderen lang zoet. Er zijn veel thema's en activiteiten om uit te kiezen.

Kies de leukste knutselsets

In het assortiment van SES knutselen vind je veel verschillende leuke sets. Deze hebben thema's die veel kinderen aanspreken, zoals dino's, paarden of vlinders, maar ook voertuigen en Disney-figuren. Je kind geeft hier zelf vorm aan met bijvoorbeeld kleurige klei, strijkkralen, gips, hout of textiel. Er zijn sets van SES knutselen voor kinderen uit verschillende leeftijdscategorieën. Al vanaf 1 jaar is knutselen mogelijk met SES.

Creatief spelen met SES

SES is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in creatief speelgoed. Het creatieve team achter SES is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de verbeelding en handigheid van kinderen te stimuleren. De sets zijn van goede kwaliteit en veilig om te gebruiken. Zo maakt je kind kennis met de kunstenaar in zichzelf. Bekijk ook het leuke SES buitenspeelgoed. Zo krijgen je kindjes ook nog wat frisse lucht.

Niet dol op de drukke speelgoedwinkel? Voor 23:59 uur sets van SES knutselen bestellen bij wehkamp is morgen al blije snoetjes zien.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.