Merken

SES in bad

SES is een Nederlands familiebedrijf en maakt speelgoed voor kinderen. In 1972 ging het bedrijf uit Enschede van start en inmiddels lanceert men elk jaar 80 nieuwe artikelen. Plezier, veiligheid en ed ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

SES gips gieten

Je laat je kinderen graag hun creativiteit ontdekken. Dit stimuleert hun verbeeldingskracht en handigheid. Bovendien geeft het veel zelfvertrouwen om zelf iets moois te maken. Het is leuk om je kind zo ingespannen bezig te zien. Bovendien heb jij dan een momentje voor jezelf. Met een SES gips gieten set maak je hem of haar zeker blij. Kies er een die bij de interesse van je zoon of dochter past, en je hebt er even geen kind meer aan.

Mooie sets om uit te kiezen

In het assortiment SES gips gieten vind je veel verschillende sets. Het is niet moeilijk om iets te vinden dat je kind aanspreekt. Laat hem of haar prachtige paarden gieten en schilderen, of speelse dolfijnen. Maar er zijn ook gevaarlijke dino's, of allerlei wilde dieren om een hele jungle te maken. Daarnaast kan je kiezen uit auto's, gebouwen, zeepjes of sieraden en nog veel meer.

Nederlands speelgoed voor creatieve kinderen

SES Creative maakt al sinds 1972 speelgoed in Enschede. Het bedrijf is altijd op zoek naar leuke ideeën om de verbeelding van kinderen te prikkelen. Het leuke en kleurrijke speelgoed haalt de kunstenaar in je zoon of dochter naar boven. Er zijn nog veel meer soorten SES speelgoed om uit te kiezen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens het SES bouwspeelgoed.

Is de speelgoedwinkel jou te druk? Voor 23:59 uur SES gips gieten speelgoed bestellen bij wehkamp is morgen je kind verblijden.