Merken

SES buitenspeelgoed

SES is een Nederlands familiebedrijf en maakt speelgoed voor kinderen. In 1972 ging het bedrijf uit Enschede van start en inmiddels lanceert men elk jaar 80 nieuwe artikelen. Plezier, veiligheid en ed ...

13 resultatensorteren op
nieuwste collectie

SES

Kinderen leren hoofdzakelijk spelenderwijs. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je voor een kinderverjaardag speelgoed cadeau geeft. Met SES speelgoed geef je kids educatief en leerzaam speelgoed waar ze ook nog eens uren speelplezier aan beleven. Speelgoed van SES geef je niet alleen voor een kinderverjaardag, maar kan ook na het behalen van een zwem- of veterdiploma van toepassing zijn. Gewoon zomaar speelgoed cadeau geven is natuurlijk helemaal leuk voor kinderen.

Aanbod SES speelgoed op onze site

SES speelgoed is er in allerlei soorten en maten. Kies uit zowel binnen- als buitenspeelgoed voor kinderen vanaf één jaar. Het speelgoed is veilig, gemakkelijk schoon te houden, gluten- en gifvrij, hypoallergeen, parabenenvrij en ook nog eens diervriendelijk. Op speelse wijze leren kinderen allerlei basisvaardigheden, hoe gaaf is dat! Dankzij de handige gebruiksaanwijzing kan je als ouders kinderen met een gerust hart laten spelen. Er is altijd een breed assortiment in diverse prijsklassen.

Interactief speelgoed

Hoe fijn is het om kinderen gelukkig te zien? Dit realiseer je onder meer door de aankoop van speelgoed. Er is volop keuze voor kinderen van alle leeftijden. Het aanbod varieert van SES babyspeelgoed tot SES buitenspeelgoed.

Koop SES speelgoed gemakkelijk online bij wehkamp. Wij verzenden gratis vanaf een bestelling van 20.-.