Merken

Serax

Het Nederlandse interieurmerk Serax ontwerpt onder meer woonaccessoires. Serax heeft een eigenzinnige kijk op de huidige trends. De accessoires en het serviesgoed van dit merk zijn daarom altijd smaak ...

128 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Serax

De juiste inrichting van je huis is van belang om je in je woning helemaal thuis te laten voelen. Woonaccessoires zijn veelal de finishing touch die de sfeer in huis bepalen. Met Serax woonaccessoires kies je voor unieke producten die het woongenot vergroten. Ze komen goed van pas bij het wijzigen van je interieur of als je net bent verhuisd. Of het nu gaat om de woon-, de slaap- of de werkkamer, Serax heeft voor ieder interieur passende accessoires. Zelfs voor de keuken is er volop keuze uit unieke producten.

Onze collectie Serax

Ons veelzijdige assortiment Serax woonartikelen wordt gekenmerkt door vernieuwing en creativiteit. Kies uit onder meer lampen, tafeltjes, kandelaars, kapstokken en serviesgoed. Deze artikelen zijn onmisbaar bij iedere woonstijl en vallen altijd op dankzij een origineel ontwerp. De accessoires zijn vrolijk en eigenzinnig en ze geven persoonlijkheid aan je interieur. Ze zijn gemaakt van diverse materialen in aardetinten, wat absoluut sfeer brengt in ieder interieur.

Ambachtelijke producten

Wat voor Serax accessoire je ook in huis haalt, je kiest te allen tijde voor ambachtswerk. Hou je enorm van koken en tafelen? Kijk dan vooral eens naar ons aanbod servies. Je kan deze artikelen altijd combineren met accessoires en servies uit de collectie van Serax.

Bestel ook originele Serax woonaccessoires voor je interieur op onze site. Als je voor meer dan 20.- bestelt, betaal je geen verzendkosten.