Merken

Serax

Het Nederlandse interieurmerk Serax ontwerpt onder meer woonaccessoires. Serax heeft een eigenzinnige kijk op de huidige trends. De accessoires en het serviesgoed van dit merk zijn daarom altijd smaak ...

74 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Serax lampen

Jij brengt je vrije tijd graag door in een stimulerende omgeving. Daarom besteed je veel aandacht aan je interieur. Dit moet een uitdrukking zijn van jouw persoonlijke smaak en die is heel bijzonder. Voor jou geen lampen waarvan er dertien in een dozijn gaan, maar kleine kunstwerkjes die stijl en sfeer brengen. Serax lampen zijn hiervoor heel geschikt. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van bijzondere accenten. Serax lampen zijn ideaal om jouw huis te voorzien van een origineel detail.

De mooiste lampen voor ieder interieur

Het assortiment Serax lampen is heel divers. Dat komt doordat Serax samenwerkt met veel verschillende designers. Daardoor vind je tussen deze design lampen vast wel iets bijzonders dat bij je interieur past. Ga voor stoer en industrieel of elegant en minimalistisch. Of kies juist voor natuurlijke materialen in levendige kleuren. Bovendien zijn er veel soorten lampen om uit te kiezen, zoals Serax tafellampen, hanglampen, wandlampen en vloerlampen.

Bijzonder design voor in huis

Serax begon in 1986 als klein familiebedrijfje dat gespecialiseerd was in bloempotten. Vandaag de dag is het een multinational met toonaangevende collecties en een zeer uitgebreid assortiment woonartikelen. Serax richt zich op design met een eigen stem, waarmee ieder interieur een persoonlijke touch krijgt. Dat realiseert het merk door samen te werken met veel verschillende designers, die ieder een unieke stijl met zich meebrengen.

Is er geen Serax verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Serax lampen bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je interieur een update geven.