Merken

Sennheiser

Je favoriete muziek klinkt nog beter met de mooie koptelefoons van Sennheiser. Dit Duitse merk staat namelijk al jarenlang bekend om zijn onverslaanbare geluidskwaliteit. Deze geeft je het gevoel dat ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sennheiser bluetooth koptelefoons

DDit soort koptelefoons geven je een bepaalde bewegingsvrijheid omdat je geen last hebt van een wirwar aan kabels. Het vraagt weinig batterij en geeft urenlang luisterplezier.

In Ear koptelefoons

De oordopjes die Sennheiser maakt zijn ideaal voor reizigers, sporters en audioliefhebbers. Degene met een bluetooth functie zijn gemakkelijk te bedienen. Ze zitten comfortabel in het oor en ze zijn ook achter het oor of met een nekband te verkrijgen voor extra stabiliteit tijdens bewegen.

On Ear koptelefoons

Dit soort bluetooth koptelefoons zijn ideaal voor reizigers die steeds korte stukken afleggen. Ze bedekken net niet het gehele oor, dit maakt ze fijn om op te hebben en zo heb je nog steeds de hoge geluidskwaliteit die je van een koptelefoon mag verwachten.

Over Ear Koptelefoons

De top-of-the-line koptelefoons van Sennheiser zijn de over ear bluetooth koptelefoons. Ze hebben het fantastische Sennheiser geluid en een geweldige draagcomfort. Ze zijn vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar de beste luisterervaring en voor reizigers die lange reizen maken.

Noisegard

Dit is de technologie die Sennheiser gebruikt voor Noise Cancelling. Je verneemt dankzij de actieve demping niks meer van omgevingsgeluiden. Hoe harder het omgevingsgeluid hoe sterker de geluidsdemping. Ideaal voor als je in drukke ruimtes of vervoersmiddelen zit.

Windsafe

Deze technologie van Sennheiser wordt gebruikt om de ruis van wind of ander omgevingsgeluid te onderdrukken zodat je altijd in staat zult zijn om een telefoongesprek te voeren. Speciaal gemaakt voor de zakelijke reiziger.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je Sennheiser koptelefoon voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen binnen de retourtermijn gratis retourneren.