Merken

Seiko

Het horlogemerk Seiko is in 1881 opgericht. De ontwerpers maakten van begin af aan technologische hoogstandjes. Ook in de huidige collectie Seiko herenhorloges vind je chronografen met veel bijzondere ...

16 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Seiko

Bij het samenstellen van een elegante outfit zoek je naar items die er op ingetogen wijze sierlijk uitzien. Dus geen schreeuwerige modeartikelen met een te opvallend design, maar chique creaties met een eigen stijl. De horloges van Seiko passen perfect bij dit beeld. De uurwerken van dit Japanse horlogemerk hebben namelijk een modern ontwerp zonder uitbundige versiersels maar met gracieuze details. Bovendien zie je in elk model de vele decennia oude huisstijl van dit klassieke merk terug.

Bijzondere horloges voor elke gelegenheid

Seiko heeft verschillende horlogelijnen. Zo is de Prospex speciaal voor sporters ontwikkeld. Deze horloges functioneren ook honderden meters diep in de zee nog uitstekend. De horlogeband van deze uurwerken is bovendien verlengbaar, zodat de klok ook om een duikpak past. Voor avonturiers ter land zijn er horloges waarbij de binnenring als kompas functioneert. De meeste horloges zijn bovendien chronometers, zodat ze ook als uiterst nauwkeurige stopwatch zijn te gebruiken.

Stijlvolle horloges voor hem en haar

Een horloge is niet alleen functioneel, maar ook een sieraad. Bij Seiko vind je veel verschillende soorten polssieraden. Kies bijvoorbeeld een traditioneel ogend horloge met een leren band of ga voor een trendy exemplaar met lichtgevende wijzers. Is je vriend of man binnenkort jarig? Kijk dan eens in de collectie Seiko cadeaus voor hem en vind een prachtcadeau om je geliefde mee te verrassen. Uiteraard maakt dit Japanse horlogemerk ook tal van stijlvolle en moderne horloges voor dames.