Merken

SeatZac

De zitzakken uit de collectie SeatZac tuinmeubelen zorgen voor de luxe die jij nodig hebt om lekker uit te rusten op het strand, in het park of op een festival. Nu ook bij wehkamp online: kijk in ons ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

SeatZac

SeatZac. De compacte en super comfortabele lucht gevulde chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Vanaf nu kun je dus waar je maar wilt je luie stoel neerploffen: in het park, bij het zwembad, op het festival en thuis, in je tuin. Bestel vandaag voor 23:59 uur en wij bezorgen morgen waar en wanneer je wilt je nieuwe SeatZac.

SeatZac: ijzersterk en compact

SeatZac is gemaakt van parachutezijde, een ijzersterk en ultralicht ripstop polyester. Opgevouwen is ie niet groter dan de zaterdagkrant, en hij weegt maar 750 gram. De SeatZacs zijn in zes verschillende kleuren beschikbaar. Voor ieder type past een juiste kleur. Ben jij een levensgenieter? Ga voor een blauwe SeatZac. Kies voor de groene kleur als je een survivalaar bent, of paars om in weg te dromen. Wil je shinen? Dan kies je voor een oranje of classic zwarte SeatZac. Voor de zoutekauw is de roze SeatZac de beste keus. Geen gesleep meet met strandbedjes, creëer makkelijk en over al jouw eigen chill-moment!

Zo vul je een SeatZac

De SeatZac is zo gemaakt dat je hem niet hoeft op te pompen. Hoe makkelijk is dat! Schud de SeatZac eerst goed uit. Hij bestaat uit twee luchtzakken. Vul eerst een zak door hem door de lucht te bewegen. Sluit de opening zo snel mogelijk zodat de lucht niet ontsnapt. Vul daarna de tweede luchtzak op dezelfde manier. Als je beide luchtzakken vol hebt, rol je het uiteinde van de SeatZac minimaal vier keer op en klik je de sluiting dicht om het optimale zitcomfort te beleven. Als je van chillen en shinen tegelijk houdt, kun je met de LightKit, je SeatZac op laten lichten. Chillen maar!