Merken

SeatZac

De zitzakken uit de collectie SeatZac tuinmeubelen zorgen voor de luxe die jij nodig hebt om lekker uit te rusten op het strand, in het park of op een festival. Nu ook bij wehkamp online: kijk in ons ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

SeatZac

Als je naar het strand gaat of naar een festival, dan heb je geen zin om de hele dag op de koude grond te zitten: je gaat juist de deur uit om je te ontspannen. Met de SeatZac heb je altijd en overal een lekker luie zitzak bij je, die eenvoudig mee te nemen is en die je simpelweg met lucht vult zonder dat er een pomp aan te pas komt. Makkelijker kan bijna niet!

Een praktisch meubelstuk voor uit en thuis

Natuurlijk neem je je SeatZac mee als je op stap gaat. Hij past in een piepklein bijgeleverd rugtasje en weegt bijna niets. Met de SeatZac light kit zitzakverlichting licht je jezelf bij als je in het donker nog even nageniet. De light kit is eenvoudig op te laden via USB. Ook op het balkon of in de tuin komt deze goed van pas. Een SeatZac is bovendien praktisch meubilair voor studenten en makkelijk voor onverwachte gasten.

Een SeatZac bestellen bij wehkamp

Bestel zo'n stijlvolle zwarte of felgekleurde SeatZac voor je weekendje weg. Vooral als je met het openbaar vervoer of op de fiets reist is het compacte formaat een uitkomst. Het polyester materiaal isoleert prima tegen optrekkend vocht en kou van de grond. Ga je morgen al weg en wil je de SeatZac uitproberen? Dat is geen probleem voor wehkamp. Als je voor 23:59 uur bestelt, heb je je SeatZac nog op tijd in huis!