Merken

Sealskin

Sealskin is een Nederlandse fabrikant van sanitair en badkamerdecoratie. Dit in Waalwijk gevestigde bedrijf heeft een assortiment waarmee je elke badkamer helemaal compleet maakt. Zo vind je in onze c ...

159 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sealskin

In je zoektocht naar een nieuwe woning let je bij de badkamer vooral op de grote lijnen. Zo moet de omvang van de kamer kloppen en ook de grootte van het bad of de doucheruimte. De details in de kamer pas je dan later wel aan naar jouw smaak. Sealskin helpt je bij deze laatste stapjes met een brede verzameling van alle benodigdheden voor een sfeervolle badkamer. Elk accessoire straalt stijl en kwaliteit uit, zodat je hier moeiteloos de juiste sfeer mee creëert.

Van complete douchecabine tot zeephouder

Sealskin biedt alles wat je nodig hebt voor een kleine badkamerrenovatie, maar ook allerlei decoratieve accessoires voor een chic totaalplaatje. Is er het nodige werk in je badkamer te verrichten, dan vind je in onze verzameling Sealskin sanitair zowel complete douchecabines als schuif- en swingdeuren of zijwanden. Een nieuwe douchebak is eveneens in verschillende vormen verkrijgbaar. Ziet de douche er weer naar behoren uit, dan maak je de inrichting helemaal af met onder meer matten, manden en zeephouders.

Alles voor een uiterst stijlvolle badkamer

Het assortiment van Sealskin is zeer omvangrijk. Bij wehkamp vind je echter alsnog vliegensvlug de badkameraccessoires die je zoekt. Gebruik hiertoe onze handige filters. Hier vind je een lijst met alle badkamerartikelen van dit Nederlandse merk en een handige prijsfilter. Zo vind je razendsnel bijvoorbeeld een douchedeur, douchegordijn of badmat die past binnen jouw budget. Bestel je een douchecabine of een grote douchewand? Dan dragen onze behulpzame bezorgers het sanitair alvast naar je badkamer.