Merken

Seahorse

Het Nederlandse merk Seahorse produceert bad- en strandtextiel. Het badtextiel sluit aan bij de allerlaatste trends. De ontwerpers van Seahorse halen hun inspiratie uit verre reizen en andere culturen ...

64 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Seahorse badtextiel

Voelen je handdoeken aan als schuurpapier als je je afdroogt? Dan is het tijd om jezelf te verwennen met extra zachte, luxe en vooral mooie handdoeken uit de collectie Seahorse badtextiel. En dankzij de goede kwaliteit blijven ze heerlijk zacht.

Complete collectie badtextiel

Hou je van de oceaan? Dan is Seahorse badtextiel echt iets voor jou. De complete collectie bestaat uit badmatten, handdoeken, washandjes, gastendoekjes, hamamdoeken en extra grote Seahorse strandlakens. Koop een combiset met verschillende formaten handdoeken in op elkaar afgestemde kleuren of stel je eigen set samen. De kleuren van het badtextiel doen denken aan een wit zandstrand met helder- tot donkerblauw zeewater en roze schelpen.

Zo hou je handdoeken lekker zacht

Na het wassen kan het altijd gebeuren dat een handdoek wat stugger aan gaat voelen. Om te voorkomen dat dit met je Seahorse badtextiel gebeurt, was je het samen met oceaanfrisse wasverzachter. Hierdoor blijven de vezels van de handdoeken zacht. Daarna doe je ze in de condensdroger en je handdoeken zijn superzacht. Heb je geen droger? Hang de handdoeken dan op en klop ze als ze bijna droog zijn een beetje uit. De lucht die je creëert met uitslaan van het textiel maakt het weer lekker zacht.

Bestel vandaag en omhul je morgen met zachtheid

Bestel je Seahorse badtextiel voor 23:59 uur, dan heb je het morgen in huis. Bij bestedingen vanaf 20.- is de verzending gratis.