Merken

Seagate

Seagate is het merk als het gaat om externe harde schijven & opslag apparaten voor je computer, laptop of gamesysteem. De elegant en stijlvol vormgegeven harddisks koppel je met een USB kabel aan ...

42 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Seagate

Je maakt graag mooie, digitale foto’s van je opgroeiende kinderen, de hond of van alles om je heen. Digitaal fotograferen betekent ook dat je alles op je computer of laptop moet opslaan en bewaren. Maar wat als de computer crasht? Dan ben je al die dierbare herinneringen, maar ook je documenten en muziekbestanden kwijt. Daarom kies je voor Seagate externe harde schijven.

Stijlvolle externe harddisk

Seagate heeft verschillende opslagcapaciteiten in het assortiment opgenomen. Zo zijn er schijven met een opslagmogelijkheid van 500 gigabyte, maar ook van maar liefst 4 terabyte. Daar kun je heel wat foto’s, filmpjes en documenten op bewaren. Omdat een Seagate externe harde schijf zichtbaar is buiten de computer, mag deze er natuurlijk wel mooi uitzien. Daarom hebben de schijven van Seagate een mooi jasje aangekregen. Bijvoorbeeld in metallic blauw of rood.

Handige externe opslagmogelijkheden

Niet alleen als back-up kun je de Seagate harde schijven gebruiken, ze zijn ook ideaal om bijvoorbeeld laptops die een beperktere opslagmogelijkheid hebben dan bijvoorbeeld een desktop computer, te ondersteunen als opslagapparaat. Tevens zijn de Seagate schijven te gebruiken om de opslagcapaciteit van een spelcomputer (bijvoorbeeld de Xbox) te vergroten.

Vandaag bestellen, morgen opslaan

De Seagate externe harddisks heb je morgen al in huis, wanneer je vandaag nog je bestelling plaatst. Je kunt direct aan de slag met het maken van een back-up van al je dierbare herinneringen of werk. De harde schijf wordt gratis bij je thuis bezorgd. Je bepaalt zelf of je vooraf, achteraf of in termijnen wilt betalen.