Merken

Scotch Shrunk

De merken Scotch Shrunk en Scotch R'Belle zijn de kindercollecties van Scotch & Soda. Respectievelijk voor jongens en meisjes. De herkenbare stijl van Scotch & Soda is ook duidelijk te zien in de collecties van Scotch Shrunk en Scotch R'Belle.De vrolijke en eclectische prints die zo herkenbaar zijn voor Scotch & Soda, zijn doorgevoerd in de kleding en accessoires van beide merken.

sorteren

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!
  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Scotch Shrunk

Voor je zoontje zoek je regelmatig hippe spijkerbroeken, shirts en truien die passen bij een nieuw seizoen. Kleding die lekker zit en die tegen een stootje kan. Verwassen kleuren en een vintage uitstraling passen goed bij zijn nonchalante stijl. Scotch Shrunk kinder T-shirts hebben een heel herkenbare stijl. Met de zachte, gebleekte kleuren en thema’s uit de natuur en de sportwereld hebben ze altijd een originele uitstraling. Of je nu gaat voor een rebelse, fris gestreepte of nette look, hier vind je altijd een shirt dat bij je zoon in de smaak valt. Dankzij de goede kwaliteit heeft hij er bovendien lang plezier van.

Ontworpen in Amsterdam

Scotch Shrunk maakt, zoals het woordje 'shrunk' ('gekrompen') al zegt, jongensmode die een kleinere versie is van de populaire Scotch & Soda herenmode. De kleding is geïnspireerd op streetwear uit landen als Engeland en Italië. De ontwerpen, bedacht in hartje Amsterdam, zijn heel draagbaar en geliefd over de hele wereld. Het merk komt elk seizoen met stoffen en dessins waarin je klassieke, moderne en etnische invloeden terugziet.

Koop Scotch Shrunk bij wehkamp en laat je zoon goed voor de dag komen met dit hippe Nederlandse merk.