Merken

Scholl

Heb je last van blaren, likdoorns, schimmelnagels of zweetvoeten? Scholl beschikt over een uitgebreid assortiment voetencrèmes en andere producten om je een oplossing te bieden. Ook werkt Scholl uitst ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Scholl voetvijl

De meeste mensen zijn wel bekend met eelt. Misschien heb jij het wat op je handen als je veel werk doet met je handen. Eelt komt meestal voor op de voeten. Eelt is een verdikking van de hoornlaag. Dit is de bovenste laag van de huid. Je kunt last hebben van overtollig eelt door diverse redenen, zoals veel staan of lopen of een verkeerde stand van je voeten. Gelukkig kun je eelt heel gemakkelijk verwijderen met de Scholl voetvijl.

Voor elk type eelt

Eelt komt voor in diverse maten van hardheid. De Scholl voetvijl is er daarom in diverse vormen. Zo heb je een simpele voetvijl die de harde huid kan verwijderen, maar is er ook de elektronische voetvijl waarmee je thuis een professioneel resultaat behaalt. Je ontwikkelt zijdezachte voeten in een handomdraai.

Op je voeten lopen is nog nooit zo prettig geweest

Als je voeten gevijld zijn met de Scholl voetvijl voel je eigenlijk pas hoe fijn het is om op zachte voeten te lopen. Je krijgt er bijna spijt van dat je nooit eerder je voeten gevijld hebt. Gun jezelf dit plezier en bestel vandaag nog de Scholl voetvijl bij wehkamp. Voor de beste voeten bestel je er ook nog Scholl Verzorging bij. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. Je voeten wachten met smart.