Merken

Schmidt

Schmidt puzzels staan garant voor urenlang puzzelplezier. De Duitse spelfabrikant Schmidt werd al meer dan honderd jaar geleden bekend met zijn vermakelijke spellen. De puzzels van dit merk vallen op ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Schmidt puzzels

Jij bent altijd op zoek naar leuke activiteiten voor jezelf en je gezin. Je wil namelijk niet die regenachtige zondagmiddag alleen maar doorbrengen met een beeldscherm voor je neus. Gelukkig is een uitdagende en mooie puzzel een goede manier om de tijd te verdrijven. Nieuwe puzzels houden deze hobby leuk. In het assortiment Schmidt puzzels vind je vast een nieuwe uitdaging. Je kan kiezen uit puzzels met de mooiste afbeeldingen, van kunstwerken tot natuurlijke afbeeldingen. Schmidt puzzels zijn geschikt voor oudere kinderen en volwassenen.

De mooiste puzzels om uit te kiezen

Steeds weer een nieuwe afbeelding bij elkaar zoeken houdt puzzelen gevarieerd en spannend. Gelukkig biedt het assortiment Schmidt puzzels je hele diverse afbeeldingen om uit te kiezen. Allemaal zijn ze echter van uitstekende kwaliteit en oogstrelend door hun sprankelende kleuren. Kies voor een natuurlijke afbeelding of een fantasierijk tafereel. Of puzzel zelf een heus kunstwerk bij elkaar. De meeste Schmidt puzzels zijn gemaakt van 1000 stukjes.

Puzzels van topkwaliteit uit Duitsland

De Duitse spelfabrikant Schmidt Spiele werd in 1908 bekend met het spel Mens Erger Je Niet. Dit werd een internationaal succes en veel Nederlandse gezinnen brachten er vele uurtjes mee door. Schmidt blijft altijd zoeken naar de perfecte combinatie tussen kwaliteit en vernieuwing. Daardoor spreekt Schmidt speelgoed nog steeds puzzelaars van bijna alle leeftijden aan.

Geen Schmidt verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Schmidt puzzels bestellen bij wehkamp is morgenavond samen rond de tafel aan een nieuwe uitdaging beginnen.