Merken

Scent of Nature

Scent of Nature ontwerpt onder meer beddengoed van biologische oorsprong. Dit stijlvolle merk haalt zijn inspiratie uit de natuur. Met de dekbedovertrekken van Scent of Nature waan jij je dan ook volledig in de natuur. Bekijk het aanbod Scent of Nature-beddengoed bij wehkamp en slaap lekkerder dan ooit tevoren.

sorteren

18 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Scent of Nature

Na een lange dag hard werken kom je graag tot rust in een comfortabel bed. Dit bevorder je onder meer door de aankoop van Scent of Nature-beddengoed. Met de dekbedovertrekken van dit merk haal je de natuur de slaapkamer in. De rustgevende prints maken dat je heerlijk in slaap valt of juist uitgerust wakker wordt. Niet alleen voor je eigen slaapkamer is Scent of Nature-beddengoed een aanwinst. Je kan het ook gebruiken voor de logeerkamer of de bed & breakfast die je beheert.

Scent of Nature bij wehkamp

Op onze site geniet je van een verrassend aanbod beddengoed voor twee personen van Scent of Nature. Maak de keuze uit bijvoorbeeld katoenen dekbedovertrekken en kussenslopen. Ze zijn er in verschillende kleuren en motieven. Wit, zwart, roze, blauw en groen zijn enkele kleuren waarin het beddengoed verkrijgbaar is. Daarmee biedt wehkamp voor ieder wat wils.

Nog meer slaapkamerbenodigdheden

Naast Scent of Nature-beddengoed kan je bij wehkamp ook terecht voor bijvoorbeeld