Jurken & rokken

Scapino pumps zijn aantrekkelijk, van hoge kwaliteit én betaalbaar. Pumps zijn onmisbaar in je schoenenkast. Of je nu naar een feestje gaat of naar je werk: in onze collectie Scapino pumps vind je altijd schoenen die bij de gelegenheid passen. Bekijk ze nu en verwen jezelf met een nieuw paar hakjes.

Scapino pumps

Het belooft een mooie, warme dag te worden vandaag. Je hebt zin om met je pumps aan naar je werk te gaan. Je kan namelijk wel een boost voor je zelfvertrouwen gebruiken en met hakken aan voel jij je weerbaar en sterk. De subtiele hak maakt je bovendien een paar centimeters langer. Je trekt je mooiste Scapino pumps aan en vastberaden begin je aan je dag.

Van casual tot sexy

Pumps worden vaak als sexy gezien. Niet geheel onterecht, want ook in onze collectie Scapino pumps vind je opvallende schoenen met een hoge hak of een spannende print. Pumps kunnen echter behalve uitdagend ook heel goed elegant of casual zijn. Ook deze pumps vind je terug in onze collectie. Dergelijke pumps hebben een wat bredere en lagere hak en een sierlijke of speelse print. De opening bij de tenen is open of gesloten. Kortom, bij Scapino kom je altijd de pumps tegen die bij jouw smaak passen.

Bijna verslavend

De Scapino pumps zijn haast verslavend. Dit komt door het grote comfort, de brede diversiteit en vooral ook de aantrekkelijke prijs. De lage prijs brengt je in verleiding om keer op keer nog een paar aan te schaffen. Gelukkig kan je van pumps nooit genoeg in je schoenenkast hebben. Ook jaren later ben je er nog niet op uitgekeken, want de fraaie hakjes zijn tijdloos. Vind je een wat bredere hak ook leuk? Bekijk dan eens onze Scapino damessleehakken.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.