Merken

Saucony

Loop iedereen eruit met de snelle sportschoenen van Saucony. Dit wereldberoemde sportmerk ontwikkelt hardloopschoenen en hardloopkleding. Alle aandacht en innovatie richt zich op het verbeteren van jo ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Saucony

Tijdens het hardlopen wil je graag het beste uit jezelf halen. Daar heb je naast de juiste kleding alleen goede schoenen voor nodig. Hiermee loop je licht en snel, en zorg je voor bescherming van je voeten. Je bent altijd op zoek naar schoenen die lekker zitten en perfecte ondersteuning bieden. In het assortiment van Saucony vind je zeker hardloopschoenen die bij je passen. Er zijn namelijk veel modellen om uit te kiezen, voor verschillende soorten lopers. De pasvorm en demping zijn uitstekend. Zelfs topatleten lopen ermee weg.

Voor iedereen passende hardloopschoenen

Zeker als je vaak hardloopt is het belangrijk om hardloopschoenen te kiezen die goed bij je passen. Ze moeten aansluiten bij de vorm van je voet en bij een eventuele loopafwijking. In het assortiment van Saucony vind je gelukkig veel varianten voor allerlei lopers. Daarnaast zijn er veel kleuren en modellen om uit te kiezen. Bekijk maar eens de prachtige Saucony herenschoenen.

Topkwaliteit voor hardloopfanaten

Saucony is een Amerikaans sportmerk dat al sinds 1898 bestaat. Langzaam maar zeker maakte het naam met zijn uitstekende pasvorm en demping. Het creatieve team bestaat ook uit hardloopfanaten zoals jij, waardoor ze zich goed kunnen inleven in je wensen. Je voelt het verschil aan de steeds weer vernieuwende hardloopschoenen van het merk. Met de Saucony sneakers geniet je ook in je dagelijks leven van hoog draagcomfort.

Geen tijd voor de sportwinkel? Voor 23:59 uur Saucony bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.