Merken

Saucony

Loop iedereen eruit met de snelle sportschoenen van Saucony. Dit wereldberoemde sportmerk ontwikkelt hardloopschoenen en hardloopkleding. Alle aandacht en innovatie richt zich op het verbeteren van jo ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Saucony sneakers

Een drukke dag voor de boeg? Je bent waarschijnlijk niet de enige en het is meer dan waarschijnlijk ook niet de enige drukke dag. Gaan werken, nog inkopen gaan doen, eventueel nog iets gaan drinken met vrienden en/of zorgen voor de kinderen. Uiteenlopende activiteiten die telkens een andere outfit en bij voorkeur ook een paar comfortabele schoenen vereisen. Saucony sneakers behoren tot de meest veelzijdige schoenen op de markt. Je kan ze in elk van deze situaties dragen. De sneakers van Saucony vallen vlot te combineren met uiteenlopende stijlen en bieden je voeten het comfort dat je zoekt.

Sportief en kleurrijk

Saucony is begonnen als producent van hardloopschoenen en is daar ook vandaag de dag nog actief in. In de collectie Saucony sneakers is dit erfgoed duidelijk te merken. Saucony sneakers hebben een vintage sportief uiterlijk dat is aangepast aan de moderne tijd. Vooral het kleurgebruik springt in het oog. Je kunt kiezen uit allerlei felle tinten. Ben je net als Saucony niet bang voor een beetje kleur in het leven? Dan zit je goed bij wehkamp en Saucony. Je kunt immers kiezen uit allerlei gedurfde combinaties. Maar er zijn ook meer ingetogen modellen in het zwart, grijs of beige. Opvallend aan het ontwerp zijn de uitgekiende kleurschakeringen voor een gelaagd uiterlijk.

Saucony sneakers bestellen bij wehkamp is een proces dat volledig zonder risico verloopt. Bevalt er iets niet aan jouw bestelling? Dan retourneer je gewoon gratis!