Merken

Sassa Mode

Sassa Mode is een modieus en verleidelijk lingeriemerk. De comfortabele Sassa Mode dameslingerie is er in kleine en grote (cup)maten. Samen met een koket slipje heb je zo een elegant setje bij elkaar ...

213 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sassa Mode

Lingerie is het geheimpje dat je in eerste instantie voor jezelf onder je kleding draagt. Soms laat je haar in het spel van verleiding zien aan je lief. Hoewel je het onder je kleding draagt, moet zij wel goed passen. Want als lingerie niet goed zit, dan valt dat geheimpje natuurlijk meteen op. Kies daarom voor Sassa Mode. Deze dameslingerie heeft namelijk een mooie pasvorm en geeft je het vertrouwen om lekker te doen waar je zin in hebt.

Voor alle vrouwen

Sassa Mode dameslingerie is er voor alle vrouwen. Zo zijn er beha’s met cupmaat A70 tot F95. De slipjes, het corrigerende ondergoed en de verleidelijke body’s zijn verkrijgbaar in de maten 36 (S) tot 48 (4XL). Naast basic kleuren als wit en zwart, bevat het assortiment ook modieuze seizoenstinten. In de collectie vind je voorgevormde beha’s en beugelbeha’s. Daarnaast is er natuurlijk Sassa Mode sportkleding voor dames, zodat je ook bij het sporten van optimale ondersteuning geniet.

Een mooi silhouet

De fraaie lingerie van Sassa Mode geeft je een extra mooi silhouet, want je bovenkleding zit nog mooier. Draag je een jurkje dat nauw aansluit op je lichaam? Maak je schaduwbeeld dan nog eleganter en draag een corrigerend jurkje eronder. Dit jurkje is verkrijgbaar in beige, zodat het niet direct opvalt onder je kleding. Zelfs onder een witte jurk zie je het nauwelijks.

Je hebt de verleidelijke, elegante en mooie lingerie morgen al in huis, wanneer je vandaag nog je bestelling plaatst. Vanaf 20.- is de bezorging ook nog eens geheel gratis.