Merken

Sapph

De damesmode van Sapph is supervrouwelijk en sexy. In de Sapph dameslingerie en badmode komen je vrouwelijke rondingen prachtig tot hun recht. Er zijn heel veel modellen, stijlen, kleuren en materiale ...

143 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sapph push-up bh's

Ben jij het ook zo zat dat je borsten steeds maar niet tot hun recht komen? Je hebt qua kleding en andere bh's al van alles geprobeerd, maar bij andere vrouwen ziet het er allemaal toch veel mooier uit. Je weet dat het niet aan je borsten ligt, al ga je daar wel aan twijfelen. Het is tijd om een Sapph push-up bh te gaan proberen. Of je nu kleine of grote borsten hebt, deze bh's doen wonderen.

Van casual tot pittig

De collectie Sapph push-up bh's is divers. Je vindt er casual bh's in één kleur die mooi glad zijn. Dit is bijvoorbeeld mooi onder een strak T-shirt. Je vindt er ook pittigere bh's, met speelse kant. En als je nog niet helemaal overtuigd bent van de voordelen van een push-up bh en je die stap nog te groot vindt, dan kan je ook eens beginnen met een lichte push-up bh. Bij deze bh is het push-up effect iets minder aanwezig.

Nog meer bh's

Heb je liever geen push-up bh, maar wel een bh van Sapph? Gelukkig kan je dan nog steeds bij onze webshop terecht. Zo bieden we je speciale bh's aan voor grote cupmaten of zogenaamde T-shirts-bh's die je draagt onder een strak shirt. Bij de Sapph dames-bh's vind je alle bh's van het merk. Bekijk de collectie op je gemak. Er zit vast wel iets voor jou bij.