Merken

Sanitas

Je gezondheid is het belangrijkste dat er is. Als je ziek bent, wil je kunnen vertrouwen op goede medische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een thermometer. Het Duitse gezondheidsmerk Sanitas combinee ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Sanitas

Na een lange zware dag een fijne massage om lekker te ontspannen, wie wil dat nou niet? Jij hebt er in ieder geval regelmatig behoefte aan, even een rustig moment voor jezelf in het drukke bestaan. Lekker met een kop thee op de bank genieten van het Sanitas massagekussen dat je laatst van je schoonmoeder kreeg. Zij zweert erbij en hoewel je eerst wat sceptisch was, was je na de eerste keer proberen helemaal om! De massageknoppen halen zo alle overbodige spanning uit je benen, rug en nek. Mmm… Ook fijn voor je partner: die is nu niet langer de klos als het om masseren gaat.

Alles voor gezondheid en wellness

Naast massagekussens heeft het Duitse merk Sanitas ook allerlei medische hulpmiddelen. Om te bepalen of je kind koorts heeft, maak je gebruik van de Sanitas thermometer. Ook de bijbehorende accessoires, zoals hygiënische navulkapjes, koop je bij wehkamp.

Producten van Sanitas bestellen bij wehkamp

Alle artikelen op het gebied van wellness en gezondheid koop je eenvoudig online. Kies je voor een van de klassieke koortsthermometers of maak je liever gebruik van een multifunctionele thermometer waarmee je ook de temperatuur van vloeistoffen en objecten meet? Bestel ze vandaag nog voor 23:59 uur op onze website, dan heb je je Sanitas gezondheidsproducten de volgende werkdag al in huis. Bovendien betaal je geen verzendkosten wanneer je voor meer dan 20.- bestelt. Koop dus vandaag nog je medische hulpmiddelen van Sanitas bij wehkamp.