Merken

Sandwich zomerjurken

Vier die warme dagen met Sandwich zomerjurken. Dit Nederlandse merk staat bekend om zijn unieke look. De vrolijke prints en sprekende kleuren pik je er zo uit. Ze passen perfect bij de zomer, maar ook ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sandwich zomerjurken

In de zomer ben jij op je best. Van licht en warmte word je nu eenmaal vrolijk. Het liefst breng je zoveel mogelijk tijd buiten door in luchtige kleding. Zo kan je de zonnestralen en het zachte briesje op je huid voelen. Sandwich zomerjurken helpen je nog meer van dit seizoen te genieten. De vrolijke prints en sprankelende kleuren tillen je humeur naar ongekende hoogten. De mooie pasvorm en de zachte materialen maken Sandwich zomerjurken heel prettig om te dragen, hoe warm het ook is.

Kies je favoriete zomerjurk

In het assortiment Sandwich zomerjurken vind je zonder moeite een mooi jurkje dat past bij jouw smaak en figuur. Ga voor felle kleuren die je bruine huid nog mooier laten uitkomen. Of kies voor een levendige print die je lekker laat opvallen tussen de bloeiende bloemen. Onderstreep je vrouwelijke rondingen met een aansluitend model, of kies voor los en luchtig of sierlijk zwierig.

Vrolijke mode uit Amsterdam

Het Nederlandse merk Sandwich bestaat sinds 1981. Het heeft naam gemaakt met kleding die tegelijkertijd bijzonder en draagbaar is. Deze kleding is zowel geschikt voor speciale gelegenheden als voor het leven van alledag. In het assortiment Sandwich dames T-shirts en tops vind je ook makkelijk een fleurig exemplaar om je zomerse outfit mee af te maken. Ideaal voor die dagen waarop je geen jurk wil dragen maar er toch vrouwelijk uit wil zien.

Voor 23:59 uur Sandwich zomerjurken bestellen bij wehkamp is morgen al stralen op het terras.