Jurken & rokken

Met de stevige koffers, trolleys en tassen van Samsonite reis je zeker in stijl. Samsonite koffers en reisbagage bieden ruimte aan al je favoriete spullen en beschermen ze uitstekend. Ze zijn bovendien prettig in het gebruik en van goede kwaliteit en zien er ook nog eens prachtig uit.

Samsonite

Als je onderweg bent, wil je liever niet te veel hoeven nadenken over je spullen. Je wil alles wat je nodig hebt makkelijk kunnen meenemen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat al je benodigdheden in goede staat je bestemming bereiken. Met de tassen en reisbagage van Samsonite ben je klaar voor iedere trip. In ons assortiment vind je talloze koffers, trolleys en tassen in mooie kleuren en modellen. Deze zijn licht en toch stevig. Het merk staat bekend om zijn stijlvolle design en uitstekende kwaliteit.

Tassen en koffers voor iedere trip

In het assortiment van Samsonite vind je voor iedere trip passende tassen en koffers. Er zijn veel formaten om uit te kiezen, geschikt voor lange reizen en kleine tochtjes. De koffers zijn verkrijgbaar in diverse mooie designs en zijn gemaakt van zacht of juist hard materiaal. Ze beschermen je spullen goed en hebben soepele wieltjes en stevige sloten. Voor je dagelijkse activiteiten zijn er stijlvolle Samsonite damestassen in hippe kleuren en modellen.

Stijlvolle designs en onverwoestbare kwaliteit

Samsonite is vernoemd naar de Bijbelse geweldenaar Samson, die bekendstond om zijn onverslaanbare spierkracht. Het Amerikaanse merk bestaat als sinds 1910 en is nog steeds een van de meest vooraanstaande fabrikanten van koffers en tassen. De producten van dit merk zijn van onverwoestbare kwaliteit en bieden daardoor goede bescherming aan al je spullen. Daarnaast zijn Samsonite artikelen een lust voor het oog.

Bestel voor 23:59 uur je Samsonite bij wehkamp en begin morgenavond al met inpakken.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.