Merken

Salta

Salta is een Nederlands merk en ontwerpt buitenspeelgoed zoals gave trampolines. Speelplezier, kwaliteit en veiligheid staan bij dit merk centraal. De trampolines dragen bij aan ongekend veel speelple ...

28 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Salta trampolines

Voor kinderen is er niets leukers dan lekker trampoline springen. De verende ondergrond laat ze hoog de lucht in vliegen. Daar voelen ze zich zo vrij als een vogeltje. Salta trampolines zijn geschikt voor gebruik als buitenspeelgoed. In je eigen achtertuin zullen deze mooie trampolines niet misstaan. Dit is bovendien een goede plek om een oogje te houden op de capriolen van de kinderen. En om zelf af en toe even lekker te stuiteren. Het zijn de ideale attributen voor een vrolijke Salta thuisvakantie.

Vele soorten trampolines om uit te kiezen

Met een trampoline in de achtertuin zullen je kinderen zeker blij zijn. Maar het is natuurlijk belangrijk dat deze niet teveel plaats inneemt. Ook is het goed om de juiste soort trampoline te kiezen. Salta trampolines zijn verkrijgbaar in zowel ronde als hoekige vormen. Er zijn grondtrampolines, ingraaftrampolines en verhoogde trampolines, net als trampolines met een veiligheidsnet eromheen. Verder verkopen we onder andere beschermranden, hoezen en trapjes voor Salta trampolines.

Waag de sprong

De laatste jaren zijn steeds meer achtertuinen voorzien van een eigen trampoline. Dat is niet zo gek, want dit buitenspeelgoed is betaalbaar en zorgt voor veel vertier. Kinderen kunnen er lekker hun energie op kwijt. Ouders kunnen Salta trampolines gebruiken voor een speelse work-out. Waag jij de sprong?

Kun je niet wachten om je eigen trampoline te bezitten? Bestel hem voor 23:59 uur bij wehkamp en we bezorgen hem morgen al.