Merken

Salta

Salta is een Nederlands merk en ontwerpt buitenspeelgoed zoals gave trampolines. Speelplezier, kwaliteit en veiligheid staan bij dit merk centraal. De trampolines dragen bij aan ongekend veel speelple ...

49 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Salta

Zodra kinderen wat ouder worden, gun je ze een fijne plek om buiten te spelen. Als de tuin rondom je huis groot genoeg is, overweeg dan een trampoline te kopen. Een Salta trampoline is namelijk leuk om cadeau te geven en bezorgt de kids eindeloos veel speelplezier. Zodra het zonnetje doorbreekt, is het heerlijk om je uit te leven op een trampoline. Uiteraard is een trampoline ook geschikt voor je dagelijkse workout. Dit maakt de trampoline een aanwinst voor iedereen. Zowel jong als oud beleeft er volop plezier aan.

Ons assortiment Salta trampolines

Bij wehkamp geniet je altijd van een verrassend aanbod trampolines van Salta. Ze zijn er in verschillende formaten en zijn uiteraard voorzien van een stevig veiligheidsnet. Je valt dus nooit zomaar naast de trampoline. Je koopt een exemplaar in de kleuren groen-zwart of roze-zwart. Verder kan je op onze site terecht voor accessoires zoals een trampolinehoes, een beschermrand of een trampolineladder.

Nog meer buitenspeelgoed

Bezorg je kinderen eindeloos veel speelplezier door de aanschaf van een Salta trampoline. Benieuwd naar nog meer buitenspeelgoed van dit merk? Bekijk dan ook ons aanbod Salta buitenspeelgoed en geniet met volle teugen van je buiten spelende kinderen.

Koop de gewenste Salta trampoline via onze slimme zoekfilter. Grote artikelen pakken we voor je uit en zetten we op de gewenste plek. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.