Merken

Salora

Salora is een elektronicamerk dat zich richt op een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Zo bieden de action- en dashcams van dit Finse merk de nieuwste functies, maar zijn ze tegelijkertijd gunstig gep ...

61 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Salora

Glijdend over de sneeuw, duikend in de zee of racend op je mountainbike: ook de spannendste momenten leg je tegenwoordig moeiteloos vast met een actioncam. De allereerste voor actievideo's geschikte camera's waren nog bijzonder prijzig. Bij Salora vind je tegenwoordig echter ook tal van scherp geprijsde actioncams. De camera's zijn waterdicht en stevig te bevestigen aan bijvoorbeeld een stuur of zadelpen. Bovendien kent elke camera een hoge video- en fotoresolutie, zodat je al je avonturen er haarscherp mee vastlegt.

Van moderne actioncamera tot beamer

Salora biedt meer elektronica aan dan alleen actioncamera's. Zo vind je in het assortiment ook dashcams. Dit zijn eenvoudig in een auto te bevestigen camera's. Achterin de auto kijken je kinderen naar een film of serie op een van de kwalitatieve draagbare dvd-spelers van dit Finse merk. Thuis kijk je jouw zelfgemaakte video's terug op een van de Salora televisies. Wil je jouw vakantievideo's samen met tal van vrienden bekijken? Speel de beelden dan met een van de ultramoderne beamers af op een groot scherm of vlak.

Degelijk en stijlvol Fins design

De elektronica van Salora kenmerkt zich door een ingetogen en toch zeer elegant ontwerp. De camera's, televisies en beamers zien er bovendien niet alleen fraai uit, maar zijn ook zeer functioneel vormgegeven en mede hierdoor eenvoudig te bedienen. Wil je vliegensvlug het technologische hoogstandje vinden waar je naar zoekt? Laat onze handige product- en prijsfilters je dan helpen bij je zoektocht. Voer hier in of je zoekt naar bijvoorbeeld een dvd-speler of televisie en wat je beschikbare budget is.