Merken

Saeco

Saeco koffiemachines: gemaakt door koffieliefhebbers, voor koffieliefhebbers. De beste creaties zijn gemaakt met passie, want wie met passie werkt, stopt zijn hart en ziel in zijn werk. Saeco heeft pa ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Saeco koffiemachines

Espresso, cappuccino en latte macciato, allemaal perfect te bereiden met de Saeco koffiemachines. Saeco heeft een 100% Italiaanse achtergrond en ruim dertig jaar ervaring op het gebied van koffie. Bij Saeco staat het ontwikkelen van nieuwe technologieën nog altijd voorop met als doel de perfecte koffiesmaak te bereiken samen met een ongekend niveau van gebruiksgemak. Het gebruiksgemak komt naar voren in de mogelijkheden van een uitneembare zetgroep en het Saeco Brewing System waarmee je per koffiekop de crema en body aanpast. Naast deze voorbeelden zijn er uiteraard nog meer te benoemen.

Keramische maalschijven

Uniek voor de koffiemachines van Saeco zijn de keramische maalschijven. Veel conventionele espressomachines beschikken over een stalen molen voor de maling van de koffiebonen. Saeco koffiemachines maken daarentegen gebruik van robuuste, 100% keramische maalschijven die de maling aanpassen voor de beste smaak. Voor een volle espresso maak je gebruik van een fijne maling en de grove maling zorgt ervoor dat je een koffie met een lichtere smaak krijgt.

Onderhoud en garantie

Naast het gebruiksgemak denkt Saeco ook op het gebied van onderhoud met je mee. Ontkalken is bijvoorbeeld door het AquaClean-filter pas nodig na 5.000 kopjes koffie. Tot slot heeft Saeco zoveel vertrouwen in de producten dat er standaard 2+1 jaar garantie op de machines zit als je binnen drie maand je aankoop registreert.