Merken

RVLT

RVLT is een Deens streetfashion merk gericht op casual kleding en everyday fashion. De collecties worden geïnspireerd door sportkleding, high fashion, kunst en grafisch design. RVLT is internationaal ...

21 resultatensorteren op
nieuwste collectie

RVLT

RVLT is oorspronkelijk een kleding merk van Deense bodem met als missie het ontwerpen van easygoing en casual kleding voor iedere dag. 20 jaar geleden begonnen als merk met voornamelijk print t-shirts, maar inmiddels uitgegroeid tot een internationaal merk met verrassende en innovatieve collecties.

Deense roots

RVLT is een internationaal georiënteerd merk waar de Deense tradities nog steeds ten grondslag liggen. De Deense cultuur komt tot uiting in alles waar RVLT zich mee bezig houdt, van het ontwerpproces, de kernwaarden tot hun internationale bedrijfsaanpak. Plezier, innovatie en eerlijkheid staan centraal, naast trouw zijn aan jezelf worden deze ten alle tijden gekoesterd. In het ontwerpen van hun innovatieve collecties staat kwaliteit boven kwantiteit: ‘We are patient and believe that good things come to those who wait’.

Innovatieve collecties

Sinds de oprichting 20 jaar geleden is er veel veranderd, van een merk met focus op print t-shirts is RVLT tegenwoordig tot een internationaal merk met collecties die uit meer dan 250 energieke, innovatieve ontwerpen met een enorm commercieel potentieel bestaan. Het DNA van RVLT is nog steeds herkenbaar. De fun en passie voor ontwerpen zijn nog steeds in tact, als niet sterker dan ooit, sinds het ontwerp wordt gedaan door een team briljante designers die begrijpen waar het merk voor staat. De RVLT collecties zij een goede afspiegeling van deze waarden. Plezier, innovatie, kennis van de markt en de trends in de internationale streetfashion cultuur zie je hier direct in terug komen. Klassieke elementen en silhouetten zijn omgetoverd tot casual everydaywear. RVLT houdt van spelen en uitproberen met de interpretatie van casual in termen van details, kleuren en keuze voor materialen. Klassieke jassen, functionele items en verrassende details kenmerken de collecties.