Merken

Russell Athletic

Voor stoere sportkleding waar je lekker in kan bewegen, zit je bij wehkamp goed. Kies bijvoorbeeld voor een van de sportbroeken of -truien van Russel Athletic. Daarmee heb je geen excuus meer om niet ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Russell Athletic

Na een lange dag achter de computer te hebben gezeten op kantoor, wil je je graag flink uitleven in de sportschool. Even lekker alle stress en spanning eruit zweten. Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat je kleding hebt die niet alleen lekker zit, maar waarin je er ook nog goed uitziet. Daarom heb je laatst sportkleren van Russel Athletic besteld bij wehkamp. Mocht je ineens je baas tegenkomen op de crosstrainer, dan sla je zeker een goed figuur!

Stoer en sportief

Het Amerikaanse merk Russell Athletic ontwikkelt al meer dan 100 jaar functionele sportkleding. De Russell Athletic sportbroeken verkopen we in lange en korte modellen, zodat je ze het hele jaar door kan dragen. De sweatshirts en vesten zijn er met en zonder capuchon, waardoor er altijd wel een is die jij fijn vindt. Ze zijn altijd zichtbaar voorzien van het merk Russell Athletic, als tekst en/of logo.

Sportkleding van Russell Athletic kopen bij wehkamp

De collectie Russel Athletic sportkleren bestaat uit broeken in verschillende basiskleuren zoals grijs, blauw en zwart. Combineer ze met een van de sweaters of vesten in dezelfde kleur voor een strakke look of juist een vrolijke kleur als rood, oranje of groen. Als je ze vandaag op onze website bestelt, heb je je kleding de volgende werkdag in huis. Je kan ze op je gemak passen en meteen lekker gaan sporten. Kom dus meteen in actie en bestel je Russel Athletic kleren bij wehkamp.