Merken

Rucanor

Met de mooie en comfortabele sportkleding van Rucanor is het heerlijk sporten. Het Nederlandse sportmerk Rucanor bestaat al sinds 1956. Het maakte naam met canvas schoenen met een rubberen zool. Vanda ...

40 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Rucanor sportkleding

In je eigen agenda staan regelmatig sportieve activiteiten genoteerd. En ook je kinderen zijn vaak bezig met gymmen, turnen of andere sporten. Je wasmachine draait dan ook overuren vanwege alle sportkleding. Regelmatig check je of de kleding er nog netjes uitziet en niet te klein wordt. Bij Rucanor sportkleding vind je veel basis-items met een goede kwaliteit, waarmee je je voorraad in een handomdraai aanvult.

Losse kledingstukken en trainingspakken

De shirts, shorts en broeken van Rucanor sportkleding zijn ideaal voor onder meer hardlopen, fitnessen en andere trainingen. Zoek je een volledige set? Er zijn trainingspakken in moderne kleurcombinaties. Wil je liever verschillende items met elkaar combineren, dan zijn de losse joggingbroeken en vesten ideaal. Sportieve kleding is hip en kinderen dragen de zachte sportkleding van Rucanor niet alleen graag op het sportveld, maar ook op school.

Accessoires voor het sporten

Selecteer eenvoudig je favoriete Rucanor sportkleding door het soort artikel en de maat van je keuze aan te vinken. Als sporten deel uitmaakt van je levensstijl, dan zijn ook de handige Rucanor sportaccessoires iets voor jou. Kijk bijvoorbeeld naar een hardloopgordel, reflecterende armbanden of een muts met bijpassende handschoenen. Zo ben je helemaal klaar voor de start.

Sportkleding moet niet alleen functioneel zijn, maar er ook leuk uitzien. Sporten doe je nu eenmaal graag in stijl. Koop je Rucanor sportkleding vandaag nog bij wehkamp en sta morgen op scherp in je nieuwe outfit.