Merken

Royal Leerdam

Met Royal Leerdam haal je kwaliteit in huis. Royal Leerdam heeft verschillende glazen in het assortiment, wijnglazen, glazensets, glazen met een rietje, eigenlijk teveel om op te noemen. Voor een fees ...

24 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Royal Leerdam

De glasfabriek Leerdam is de befaamde glasfabriek in Leerdam waarvoor veel bekende ontwerpers hebben gewerkt om een nieuwe collectie tot stand te brengen. Met Royal Leerdam haal je kwaliteit in huis!

Het ontstaan van Royal Leerdam

Royal Leerdam is ontstaan in 1891 als NV Glasfabriek Leerdam. In de vroege beginjaren werd er al contact gezocht met kunstenaars die glasserviezen wilden ontwerpen.

De collectie

De collectie van Royal Leerdam is heel veelzijdig. Je kan een enkel wijnglas kopen of je kan natuurlijk zelf je glazencollectie samenstellen maar ook een 18- delige glazenset aanschaffen. Zoek je een wijnglas, dessertglas een champagneglas of bijvoorbeeld een gin tonic glas? Geen probleem, je vindt ze allemaal bij Royal Leerdam. Maar dat is nog lang niet alles, wat dacht je van een limonadetap die je prima kan inzetten bij een gezellig feestje? Zelf je limonade tappen? Succes verzekerd. Of zo’n mooie decanteerkaraf die je tijdens een diner in gebruik neemt in combinatie met de koel- en warmtesteen die ontwikkeld is in samenwerking met vinoloog Barbara Verbeek, een lust voor het oog! Keuze genoeg dus!

Snel in huis!

Heb je jouw keus kunnen maken uit de collectie van Royal Leerdam? Vandaag bestellen tot 23:59 uur is, mits voorradig, morgen al in huis.