Merken

Royal Doulton serviessets

Serviesfabrikant Royal Doulton is al sinds 1815 op weg om jouw tafel te laten stralen. Het van oorsprong Britse merk staat bekend om de hoge kwaliteit keramiek en de bijzondere stijl. Het Royal Doulto ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Royal Doulton servies

Je geniet van mooie details in je interieur. Voor jou geen spullen waarvan er dertien in een dozijn bestaan. Ook aan je eettafel geniet je graag van kwaliteit. Dat betekent niet alleen goed eten, maar natuurlijk ook stijlvol eetgerei. Met mooi servies waan je je in een chic restaurant, ook als je thuis bent. Het bijzondere Royal Doulton servies tilt je dagelijkse maaltijden naar een hoger niveau. Net als eten dat met zorg en aandacht gemaakt is, draagt het bij aan je levensgenot.

Servies om op te eten

Je zou er bijna je tanden in willen zetten, zo smaakvol ziet Royal Doulton servies eruit. Geniet van de mooie materialen, bijzondere kleuren en opvallende of juist heel subtiele prints. Ga je voor een klassieke of juist heel moderne stijl? Ook wat soorten en maten betreft heb je keuze te over. Voor ieder hapje en drankje is er wel passend Royal Doulton servies. Zo vind je koppen en mokken, schalen en borden, maar ook hele sets met alles wat je nodig hebt voor een smakelijke maaltijd.

Royal Doulton servies werd al in de negentiende eeuw op de markt gebracht. Sindsdien is het wereldwijd bekend geworden als een van de meest vooraanstaande serviesfabrikanten. Ondanks de lange traditie is het merk met zijn tijd meegegaan. Sommige varianten van Royal Doulton servies ogen daardoor juist heel trendy. Maak je collectie compleet met bijpassende Royal Doulton glazen en karaffen.