Merken

Royal Doulton borden

Royal Doulton borden: servies voor de koninklijken. Uitgesproken, speels en toch chic. Dat zijn de borden van het Engelse merk Royal Doulton. Stel je eigen setjes samen. Bestel de borden los of als se ...

14 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Royal Doulton borden

Je nodigt je vrienden uit voor een etentje. Je beseft dat je niet genoeg borden hebt. Bij het kijken naar je borden concludeer je dat het een bij elkaar geraapt 'zooitje' is dat langzamerhand wel een keer vervangen mag worden. Snel ga je op zoek naar nieuwe borden. Bij wehkamp valt je oog op de Royal Doulton borden. Wat een leuke en gezellige borden! Net en beetje anders dan anders. Niet alleen zullen je vrienden je complimenteren over het lekkere eten, maar vast en zeker ook over de toffe borden.

Typisch Brits servies

Ben je een beetje een Engeland-liefhebber? Dan moet je de Royal Doulton borden zeker in huis hebben. Al het servies van dit merk is geïnspireerd op typische Engelse kleuren en vormen. Zo zijn de blauwwitte kleuren in de serie Pacific gebaseerd op het strand en de zee. De 1815-serie is gemaakt van duurzaam porselein en heeft een modern karakter. Bekijk ook eens de borden die ontworpen zijn in samenwerking met de Britse topkok Gordon Ramsay. Elegant en stijlvol.

Stel je eigen setjes samen

De Royal Doulton borden bestaan uit diverse series. En veel borden zijn los verkrijgbaar. Dit maakt het mogelijk om de borden met elkaar te combineren. Het mooiste is om borden uit één serie te kiezen, zodat de borden iets met elkaar gemeen hebben. Kies er ook Royal Doulton mokken bij en maak je set compleet. Nodig je vrienden maar uit om te komen eten!