Merken

Royal Doulton

Serviesfabrikant Royal Doulton is al sinds 1815 op weg om jouw tafel te laten stralen. Het van oorsprong Britse merk staat bekend om de hoge kwaliteit keramiek en de bijzondere stijl. Het Royal Doulto ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Royal Doulton

Een van je grootste hobby's is koken. Je vindt het vooral leuk om je uit te sloven in de keuken als er vrienden over de vloer komen. Je kookt het liefst nieuwe recepten en experimenteert graag met buitenlandse keukens. Wat je eetavond nog completer maakt, is een gezellig en compleet gedekte eettafel. Het servies van Royal Doulton brengt de avond naar restaurantniveau.

Mix en match

Het servies van Royal Doulton is in de basis eenvoudig. Het servies is functioneel en de lijnen zijn recht. De stijl van Royal Doulton is klassiek, zoals je verwacht van een Brits bedrijf, en gestoken in een moderne jas. De kleuren en patronen zijn speels en vrolijk. Stel zelf je servies samen uit de unieke stukken. Kies voor verschillende soorten borden, zoals pastaborden of grote dinerborden. Vul je servies aan met verschillende kommen, mokken en eventueel een waterkan.

Per stuk of in een set

Koop het servies van Royal Doulton per stuk aan, zodat je de leukste stukken uit de collectie kan combineren tot een unieke verzameling. Heb je liever een compleet servies in dezelfde stijl? In onze collectie Royal Doulton serviessets vind je diverse sets bestaande uit kommen, mokken en verschillende maten borden.

Royal Doulton bestellen bij wehkamp

Heb je vragen over je bestelling, neem dan gerust contact op met onze deskundige klantenservice via telefoon, e-mail of de Webcare.