Merken

Roxy

Laat jouw stoere meid lekker genieten in de speelse kleding van Roxy. Deze kledinglijn voor jongedames en meisjes is onderdeel van het wereldberoemde surfmerk Quicksilver. Dit staat voor topkwaliteit ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Roxy

Roxy is het zusje van Quiksilver, dit valt onder de Boardriders groep, het meest toonaangevende outdoor sports en lifestyle bedrijf ter wereld. Het is een Amerikaans sportmerk, maar de echte roots zijn begonnen in Torquay, Australië, maar nu opererend vanuit Huntington Beach, Californië. Roxy is ontstaan in het jaar 1990, toen meerdere vrouwen begonnen met boardsporten en hoog aan de top kwamen te staan.

Roxy focused zich op de dames die van boardsporten, zoals surfen, snowboarden, skateboarden houden, maar ook voor dames met een avontuurlijke blik op het leven, de surfy stijl en het vrije gevoel , vrouwelijk maar toch ook stoer. Roxy is herkenbaar door de diverse mix van kledij, swim, footwear, fitness, accesoires en hardwaren.

De Roxy collectie

De Roxy collectie is herkenbaar door de funky prints, goede fitting en een zomerse kleuren, daarnaast staat Roxy erg stil bij het nastreven van een beter milieu en is daarom erg bezig met het verwerken van gerecyclede materialen in de kleding. Met speciale technieken, verwerken ze plastic flessen in bijvoorbeeld een bikini of snowboard jas. Het voelt daarom extra goed, om het merk te dragen.