Merken

Roxy

Laat jouw stoere meid lekker genieten in de speelse kleding van Roxy. Deze kledinglijn voor jongedames en meisjes is onderdeel van het wereldberoemde surfmerk Quicksilver. Dit staat voor topkwaliteit ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Roxy

Jouw dochter is altijd in beweging. Ze duikt zonder twijfelen door de hoogste golven en ook op de piste staat ze haar mannetje. Ook in haar dagelijks leven is geen berg voor haar te hoog. Ze gaat graag iedere uitdaging aan. Daarom zoek je voor haar comfortabele kleding die past bij haar stoere stijl. De sportieve meisjeskleding van Roxy is haar op het beweeglijke lijf geschreven. Deze sluit mooi aan, maar biedt toch voldoende bewegingsvrijheid. Bovendien is Roxy allesbehalve saai: ideaal voor meiden met lef.

Sportieve kleding voor stoere meiden

In het assortiment van Roxy vind je makkelijk een sportieve outfit voor jouw stoere meid. In de collectie Roxy kinderzwemkleding zie je de surfcultuur duidelijk terug. Deze barst van de tropische kleuren en exotische prints. Roxy zwemkleding is bestand tegen flinke bommetjes en zit toch heel prettig dankzij elastische details. Het merk maakt gebruik van vernieuwende materialen, zoals gerecycled polyester.

Eigenwijze mode voor hippe actievelingen

Het sportmerk Roxy is het kleine zusje van het internationaal bekende merk Quicksilver. Dit maakte naam als surfmerk met een hippe stijl en hoge kwaliteit. Roxy is speciaal voor vrouwen, maar daarom niet minder stoer en stevig. De ontwerpen blinken uit door hun relaxte surfstijl en nonchalante pasvorm. De kleurrijke designs met speelse details spreken heel veel jonge meiden aan. Voor de wintersport is er ook eigenzinnige snowboardkleding van het merk.

Houdt je dochter niet van winkelen? Voor 23:59 uur Roxy bestellen bij wehkamp is haar morgen thuis laten passen.