Merken

Riviera Maison klokken

Geef je huis een eigentijds accent met Riviera Maison klokken. Het Nederlandse woonmerk Riviera Maison is een echte trendsetter en verrast vaak met opvallende nieuwe items. Riviera Maison klokken hebb ...

7 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison klokken

In je vrije tijd wil je graag lekker thuis genieten. In jouw eigen paradijsje zet je het liefst alles naar je hand. Maar met jouw drukke leven moet je wel de tijd in de gaten kunnen houden. Daarom zoek je een mooie klok die niet alleen functioneel is, maar ook je woning van stijl voorziet. Riviera Maison klokken zijn hiervoor heel geschikt. Met hun tijdloze look en hoge kwaliteit garanderen de artikelen van dit merk vele jaren woonplezier. Riviera Maison klokken stralen stijl en klasse uit.

Tijdloze klokken voor ieder interieur

In het assortiment Riviera Maison klokken vind je makkelijk een mooie klok voor jouw huis. De oogstrelende uurwerken van dit Nederlandse merk vallen op door hun tijdloze vormgeving en bijzondere details. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen, kleuren en materialen: van klein en subtiel tot een eyecatcher van formaat. Er zijn ook klokken met diverse uurwerken, zodat je de tijden van wereldsteden in de gaten kan houden.

Klassieke kwaliteit van Nederlandse bodem

Het interieurmerk Riviera Maison heeft een lange geschiedenis. Het begon allemaal in 1948, met een bescheiden bloemenwinkel in Amsterdam. Langzaam maar zeker breidde het assortiment zich uit naar andere artikelen om van een huis een thuis te maken. Inmiddels heeft het merk internationaal succes. Bekijk ook de prachtige Riviera Maison fotolijsten.

Heb je geen tijd om naar de woonwinkel te gaan? Vandaag Riviera Maison klokken bestellen bij wehkamp is de volgende werkdag je muur verfraaien.