Merken

Riviera Maison kapstokken

Met de exclusieve collectie van woonaccessoires van Rivièra Maison kun je gemakkelijk het huis telkens weer een compleet nieuwe en frisse look geven. Rivièra Maison heeft een ruim aanbod, waarmee je e ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison bedtextiel

Riviera Maison is van oorsprong een Nederlands interieurmerk met een geheel eigen signatuur; origineel, exclusief en met een landelijke uitstraling. Deze kenmerken zie je ook terug in de huidige collectie van Riviera Maison bedtextiel. Riviera Maison is een unieke manier van leven! Iedereen kent inmiddels het succesvolle merk van de rotan mandjes, de sfeervolle teksten en de huiselijke sfeer.

Het Riviera Maison bedtextiel

Riviera Maison heeft de focus vooral op genieten van het leven. Riviera Maison staat verbonden met een "way of life" en hiermee kun jouw slaapkamer een geheel nieuwe touch geven! Luxe materialen zijn volop te vinden in deze collectie van Riviera Maison bedtextiel. Zo is de collectie bedtextiel ook heel uniek. Mooie dessins en prachtige ingehouden en rustige kleuren. Riviera Maison heeft ook meubelen, woonaccessoire en verlichting in haar assortiment. Alle artikelen worden zorgvuldig en met de hand vervaardigd. Zo zijn alle producten uniek en dat geeft net een beetje extra touch.

Levering

Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Dan wil je dat natuurlijk snel in huis hebben. Wat je vandaag voor 23:59 uur bestelt heb je de volgende dag al in huis. Is je aankoop toch niet naar wens? Dan mag je het gratis retourneren bij een DHL-punt bij jou in de buurt.