Merken

Riviera Maison mokken

Riviera Maison ontwerpt onder meer leuke mokken voor een lekker kopje koffie of thee. Dit Amsterdamse merk is opgericht in 1948 en heeft in de loop der jaren schitterende producten op de markt gebrach ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison mokken

Je dag is niet compleet zonder een kopje koffie, vind je ook niet? Koffie drink je om de dag mee te beginnen, alleen of samen met je partner. Voor een perfect genietmoment in het weekend kies je voor een overheerlijke latte of een cappuccino met dikke schuimlaag. Drink je liever thee? Dit doe je in een passende mok van Riviera Maison. Met een exclusieve koffie- of theemok van dit Nederlandse merk drink je je koffie of thee altijd in stijl.

Ons aanbod Riviera Maison mokken

Nederlanders zijn van oudsher echte koffie- en theedrinkers. Wehkamp heeft daarom een uitgebreide collectie Riviera Maison mokken in het assortiment. De mokken van Riviera Maison zijn gemaakt van wit aardewerk of porselein en hebben een zwarte opdruk. Deze mokken nodigen uit om even tot rust te komen en stil te staan bij wat echt belangrijk is. Kies bijvoorbeeld voor een mooie, stijlvolle set van twee Riviera Maison mokken.

Nog meer Riviera Maison servies

Riviera Maison mokken zijn er in diverse varianten. Ze zijn prima te combineren met ander Riviera Maison servies. Eet je graag een gebakje bij een kop koffie of thee? Bekijk dan ons aanbod Riviera Maison gebaksbordjes.

Bestellingen vanaf 20.- brengt wehkamp gratis aan huis. Je aankoop reken je altijd af in een beveiligde betaalomgeving of betaal je gemakkelijk achteraf.