Merken

Riviera Maison dekbedovertrekken

Heerlijk slapen doe je onder stijlvolle Riviera Maison dekbedovertrekken. Lekker fris wit, mooie afbeeldingen en bijzondere patronen kenmerken de dekbedovertrekken van dit merk. Het beddengoed is verk ...

90 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison dekbedovertrekken

Je hebt de meubels voor je slaapkamer met zorg uitgekozen. Ook het kleurenpalet voor het behang of de verf voor de muren heb je met veel wikken en wegen geselecteerd. Het gaat immers om je slaapkamer, de plek om tot rust te komen na een lange dag leren of werken. Kies dan met net zoveel zorg je beddengoed uit om de rustgevende sfeer van je slaapkamer te waarborgen. Kies voor Riviera Maison dekbedovertrekken.

Rustige, lichte kleuren

Riviera Maison dekbedovertrekken hebben een rustige, lichte uitstraling. Dat komt doordat gebruik is gemaakt van grijs, zwart en taupe tinten op wit katoen. Het beddengoed heeft verschillende patronen, zoals een Schotse ruit, sterren of verfijnde streepjes, waardoor het een rustige uitstraling heeft. Alle dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in de formaten 140x200, 200x200 en 240x200. Zowel het tweepersoons- als het lits-jumeaux dekbedovertrek heeft twee kussenslopen.

Stijlvolle slaapkamer

Trek de rustgevende stijl van Riviera Maison dekbedovertrekken door met behulp van mooie slaapkameraccessoires in dezelfde stijl of kleuren. Denk bijvoorbeeld aan gezellige Riviera Maison lampen voor op het nachtkastje. Door de kleuren en patronen in het interieur terug te laten komen, creëer je extra rust en harmonie. Dat is lekker slapen.

Vandaag bestellen, morgen in huis

Bestel vandaag nog je Riviera Maison dekbedovertrekken. Je hebt ze dan morgen al in huis. Kan je direct het bed opmaken en heerlijk slapen. Het is mogelijk om vooraf, achteraf of in handige termijnen te betalen. (Let op: geld lenen kost geld.)