Merken

Riviera Maison babykamer

Breng de babykamer op orde met de leukste Riviera Maison babykamer meubels. Als kamer is het natuurlijk een verlengde van je woning en de stijl die je in de woonkamer of je eigen slaapkamer hebt, trek ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Riviera Maison babykamer

Als je het einde van de zwangerschap nadert, dan is het tijd voor het inrichten van de babykamer. Dat begint bij het kiezen van de kleur voor de muren en de stof voor de gordijnen. Maar het belangrijkste gedeelte zijn toch wel de meubels. Hou je van een frisse stijl en wil je graag dat de babykamer past bij de rest van je interieur? Dan kies je voor de Riviera Maison babykamer meubels.

Stijlvol design

De Riviera Maison babykamer meubels zijn zeer stijlvol qua ontwerp. Dat komt door de keuze voor de juiste materialen voor de commode en het ledikantje. Door kleine, speelse details aan te brengen, geven de ontwerpers van Riviera Maison de babykamer flair mee aan de meubels. De meubels zijn gemaakt van hout. De bodem van de ledikantjes zijn voor jou gemak in hoogte verstelbaar. De commode kan als ladekast jarenlang dienst doen.

Bijzondere babykamer

Met de meubels voor de Riviera Maison babykamer creëer je een heel rustige, prettige sfeer in de slaapkamer van je kleintje. Door bijvoorbeeld unieke Riviera Maison kinderlampen, stoeltjes en dergelijke in dezelfde kleuren toe te voegen, maak je het geheel helemaal af.

Gratis geplaatst

De meubels uit de Riviera Maison babykamer collectie worden door ons gratis bezorgd en bij je in de babykamer geplaatst. Verpakkingsmateriaal en dergelijke nemen we gewoon weer mee. Betaal vooraf, achteraf of in termijnen.