Merken

Riviera Maison

Riviera Maison begon in 1948 als bloemenwinkel, maar verlegde de focus later naar woondecoraties. Inmiddels levert dit interieurmerk al het benodigde voor een fraai ingerichte woning. Zo vind je in he ...

679 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riviera Maison

Wanneer je op een nieuwe plek intrekt, dan duurt het even voordat de woning echt als jouw eigen huis aanvoelt. Met een persoonlijke inrichting en knusse accessoires gaat dit stukken sneller. De brede collectie van Riviera Maison komt hierbij goed van pas. Dit Nederlandse interieurmerk maakt namelijk een sfeervolle verzameling meubels en woningaccessoires. Hiermee richt je de woonkamer precies naar jouw smaak in.

Meubels en accessoires voor elke kamer

Riviera Maison helpt je bij de inrichting van je hele huis. Zo zijn er verschillende Riviera Maison bedden voor in de slaapkamer. Maak de kamer helemaal af met sierlijk beddengoed en een elegante slaapkamerkast van dit merk. Voor in de keuken en eetkamer vind je niet alleen pannen en servies, maar ook tafels in veel verschillende maten. Daarnaast kies je uit vele salon- en bijzettafels voor in de serre of woonkamer.

Passende artikelen voor elk interieur

Riviera Maison werkt met een eigen ontwerpstijl, maar binnen de huisstijl is er voldoende ruimte voor variaties. Zo zijn er tafels, bedden en stoelen van licht of juist donker hout alsook meubels die volledig afgewerkt zijn met verf. Bij bijvoorbeeld de gordijnen of het beddengoed kies je dan weer uit uiteenlopende kleuren. Bestel gerust ook het grootste en zwaarste meubilair. Onze bezorgers plaatsen namelijk ook een zware kast of een omvangrijke tafel op precies de plek waar jij het nieuwe meubelstuk wil hebben.