Merken

Riverdale vazen

Riverdale vazen zijn zo mooi dat het wel kunstvoorwerpen lijken. De ene valt op door de kleur of de vorm, de ander door het dessin. Of ze nu een artistieke, klassieke of retro uitstraling hebben en of ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Riverdale vazen

Je vindt het heerlijk om sfeer te creëren in je woonkamer. Hierbij maak je graag gebruik van mooi vormgegeven gebruiksvoorwerpen. Ook met een of meerdere vazen kan je een verrassend effect bereiken. Riverdale vazen zijn altijd mooi als enkel stuk, maar ook goed met elkaar te combineren. Zet een kunstbloem in een van de vazen of breng met waxinelichthouders en windlichten de finishing touch aan.

De collectie omvat vazen met een klassieke vorm, maar ook kruiken, flessen en asymmetrische vormen. Er zijn waterproof bloemenvazen en exemplaren die je alleen voor de sier neerzet en die je niet met water kan vullen. Opvallend zijn de mooie materialen zoals gekleurd glas, gerecycled glas en aardewerk. Glad of reliëf, gevlekt of bloemendessin: Riverdale vazen zijn vaak geïnspireerd op modetrends en er verschijnen regelmatig nieuwe items.

Breng sfeer aan voor een echt thuisgevoel

Heb je met Riverdale vazen je interieur helemaal gereed gemaakt voor het nieuwe seizoen? Maak dan met Riverdale sierkussens de sfeer compleet. Zacht, warm en comfortabel voor de winter, licht en speels voor de zomer. Door jouw favoriete accentkleuren en materialen te kiezen, maak je van je woonkamer een unieke plek waar je je helemaal thuis voelt.

Bestel je bij wehkamp Riverdale vazen voor een bedrag van minimaal 20.-, dan is de bezorging gratis. Fleur je woonkamer helemaal op en geniet van sfeer met Riverdale.