Merken

Riverdale tafellampen

Een klassiek ogende lamp van moderne kwaliteit: met Riverdale tafellampen combineer je de traditionele designs van vroeger met de technologieën van nu. Bij de tafellampen van Riverdale kies je bovendi ...

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riverdale tafellampen

Als liefhebber van een conventioneel interieur heb je het wel eens moeilijk. Antiek is immers prijzig en bovendien neem je met lampen liever geen veiligheidsrisico's, zodat veel oude lampen ook om deze reden afvallen. Riverdale tafellampen bieden dan uitkomst. Deze lampen hebben een klassiek ontwerp dat beslist niet misstaat in een stijlvol en traditioneel ingerichte huis-, slaap- of werkkamer. Zo haal je met Riverdale een betaalbare lamp in huis die goed past bij je inrichting.

Van hout tot aluminium

De typische Riverdale tafellamp combineert een lampenvoet van hout of zilverkleurig aluminium met een kap in een effen kleur. Er zijn echter ook Riverdale lampen met een wat gewaagder design. Zo vind je bij ons ook tafellampen met een oriëntaals ontwerp of Riverdale tafellampen met een geheel transparant omhulsel. Hou je liever je bureau vrij, maar wil je toch alles goed kunnen zien? Dan zijn onze Riverdale hanglampen ideaal.

Zorgeloos tafellampen bestellen

Een tafellamp van Riverdale koop je vanwege de aansprekende vormgeving. Daarom vind je op onze site verscheidene foto's van elke tafellamp. Heb je de lamp van je dromen gevonden? Riverdale tafellampen kopen bij wehkamp gaat moeiteloos. Let er bij het bestellen wel op dat enkele Riverdale tafellampen beschikbaar zijn in verschillende groottes. Kies een lamp met afmetingen die perfect passen bij jouw tafel en smaak. Valt de tafellamp van Riverdale in het echt tegen? Stuur de lamp dan geheel kosteloos naar ons terug.