Jurken & rokken

Riverdale begrijpt dat het de kleine dingen zijn die ’t doen. Met de woonaccessoires van Riverdale is het heel eenvoudig om je interieur steeds weer net een andere uitstraling te geven. Warm en behaaglijk in de winter, fris en luchtig in de zomer. Altijd in de nieuwste kleuren en gemaakt van de mooiste materialen.

Riverdale

Van je huis een thuis maken waar jij je helemaal op je gemak voelt, dat kost best tijd. Met zorg kies je iedere keer weer de juiste accessoires uit. Je verandert eens van lampen of van servies. Zo creëer je stapje voor stapje de woonomgeving waar jij tot rust komt. En met de meubelen en accessoires van Riverdale is dat leuk en gemakkelijk.

Voor huis en tuin

Het fijne aan de collectie van Riverdale is dat er voor zowel binnen als buiten perfecte meubelen en accessoires in de collectie zijn opgenomen. Mooie vloerkleden bijvoorbeeld voor de woonkamer, maar ook nachtlampjes voor de slaapkamer en Riverdale tuinmeubelen. De stijl is toegankelijk en past bij ieder interieur en elke kamer. Ja zelfs bij de kinderkamer.

Prachtig gedekte tafel

Riverdale heeft ook alles voor een mooie, gedekte tafel. Een prachtig servies in rustige kleuren. Schitterende hanglampen voor boven de tafel, maar ook wijn, wijnglazen en bestek. De dessins zijn modern en toch tijdloos. Zo wordt ieder etentje een feest. zelfs al zit je alleen aan tafel. Het is met Riverdale gewoon puur genieten.

Opgeruimd staat netjes

Maar Riverdale heeft nog meer moois in de collectie. Sierkussentjes bijvoorbeeld voor je bank of bed, dromenvangers en zelfs plaids. Komt er visite en wil je de kamer snel aan kant hebben? Dat lukt snel dankzij de collectie Riverdale bewaren en ordenen. Alles is netjes opgeruimd en het ziet er nog prachtig uit ook.

Snel in huis

Richt snel je huis in met de prachtige meubels en woonaccessoires van Riverdale voor de kinderkamer, slaapvertrekken, woonkamer en de tuin door vandaag nog je bestelling te plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat je er de volgende werkdag al van geniet. Bij besteding vanaf 20.- is de verzending gratis.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.