Merken

Riverdale

Riverdale begrijpt dat het de kleine dingen zijn die ’t doen. Met de woonaccessoires van Riverdale is het heel eenvoudig om je interieur steeds weer net een andere uitstraling te geven. Warm en behaag ...

246 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Riverdale

Van je huis een thuis maken waar jij je helemaal op je gemak voelt, dat kost best tijd. Met zorg kies je iedere keer weer de juiste accessoires uit. Je verandert eens van lampen of van servies. Zo creëer je stapje voor stapje de woonomgeving waar jij tot rust komt. En met de meubelen en accessoires van Riverdale is dat leuk en gemakkelijk.

Voor huis en tuin

Het fijne aan de collectie van Riverdale is dat er voor zowel binnen als buiten perfecte meubelen en accessoires in de collectie zijn opgenomen. Mooie vloerkleden bijvoorbeeld voor de woonkamer, maar ook nachtlampjes voor de slaapkamer en Riverdale bewaren en ordenen. Alles is netjes opgeruimd en het ziet er nog prachtig uit ook.

Snel in huis

Richt snel je huis in met de prachtige meubels en woonaccessoires van Riverdale voor de kinderkamer, slaapvertrekken, woonkamer en de tuin door vandaag nog je bestelling te plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat je er de volgende werkdag al van geniet. Bij besteding vanaf 20.- is de verzending gratis.